tiistai 8. joulukuuta 2015

8.Luukku

Toffeemakeiset

Toffeemakeiset

Todella suussa sulavaa toffeemakeiset tuovat joulun kotiin ja rauhoittaa mieltään.

Ainekset:
50 g margariinia tai voita
1½ dl kouhukerma
1½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1½ dl Dansukker Taloussokeria
1½ dl Dansukker  Fariinisokeri tai Tummaa Muscovadosokeria
(1 rkl kaakaojauhetta)
2 tl Dansukker Vanilijasokeria
1 dl Dansukker Tomusokeri
2 tl vettä

  1. Sulata rasva paksupohjaisessa kattilassa. Lisää kerma, glukoosisiirappi, talous-ja fariinisokeri (sekä kaakaojauhe). Kuumenna ja keitä sekoittaen keskikovalla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  2. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä 5 minuuttia.
  3. Sekoita tomusokeri, vanilijasokeri ja vesi keskenään ja lisää saman tien seokseen.
  4. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun astiaan (esim. 15x15 cm) ja anna jähmettyä nelisen tuntia tai yön yli, kunnes toffee on leikattavissa.
  5. Leikkaa paloiksi. Halutessasi kääri palat kelmuun tai folioon, Säilytys viileässä auttaa pitämään toffeepalat muodossaan.

Kopioitu: Dansukker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...