keskiviikko 2. joulukuuta 2015

2. Luukku

Lyhdyt tuo valoa jouluun myös ulkona ja sisätiloissa

Latern * Photo by Tyynelä. Would be great on a patio with flameless candles.:
Kuva:Pinterest

Lyhdyt ovat todella ihania katsella ulkona tai sisällä kun kynttilä palaa rauhassa. Lyhdyt ovat todella tullut lisää muotoa joka vuosi ja on keksitty niille käytöä. Kun on pimeää niin voi laittaa lyhdyn ulos palamaan yöksi, haluatko sen terassille, roikkumaan tai maahan?

Askartele pilteistä lyhtyjä:
Lyhtyjä voi tehdä myös itselle tai vaikka antaa vaikka joululahjaksi parhaalle ystävälle, mummulle, papalle, tädille, siskolle, veljelle, isälle, äidille vaikka serkuille!

0068


Tarvitset:

- Piltti tai joku muu purkki

- Rautalankaa

- Pihdit

- Lasimaalia

- Lakkaa

- Helmiä

- Posliinia

- Lasia

- Pitsiä

- Hiekkaa

- Paperilankaa


Tuotteet voi löytyy ja ostaa:
Piltteja saa kaupanhyllyistä tai lasikierrätyksestä!

Näillä ohjeilla onnistuu ja muistaa käyttää omia mielikuvituksia: 


DIY Gifts for Mom 10 - https://www.facebook.com/diplyofficial - https://www.facebook.com/diplyofficial:
Tällainen esimerkki voi tehdä lakan kanssa.Kuva: Pinterest
1. "Maalaa" piltti servietillä, silkkipaperilla tai ohuella kankaalla. Sekoita liima ja vesi keskenään ja maalaaa servietti tai kangassuikale purkinkylkeen pensselin avulla. Kun purkki on kuivunut voit lakata sen, jolloin lyhty kestää myös vettä.

2. Kierrä suun ympärille rautalangan jossa riippuu vaikkapa metallilangasta väännettyjä kuvioita, helmiä, lasinappeja tai lasisirpaleita.

3. Kierrä pitin ympärille palan kanaverkkoa, jonka koristelet helmillä, tai vaikka paperimassalla.

4. Maalaa piltin lasimaalilla

5. Liimaa piltin kylkeen hiekkakuvioita (ja lakkaa sitten.)

6. Liimaa piltin kylkeen vaikka palapeliliimalla lasinsirpaleita-väleihin voi laittaa saumauslaastia tai jättää silleen. (Lasin ja posliinin sirpaleista)

7. Laita vain rautalangasta silmukan purkin kaulan ympärille ja pipustaa sellaisenaan roikkumaan vaikka pihapensaaseen tai puun oksalle.

8. Liimaa piltin ympärille pitsinpäätkiä

9. Täyttä piltin puoliväliin vedellä,kirkkaalla tai värjätyllä (mikä tahansa vesiliukoinen väri käy)- tuikkukynttilät kelluvat.

10. Laita isoon purkkiin noin kolmanneksen hiekkaa, lasisipujam suolaa tai sokeria, tai ulkona lunta , ja pystyttä siihen kynttilä, virkaa tai neulo purkin ympärille vyötteen  paperilangasta tai kuparilangasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

60 ideaa mitä pitäisi tehdä, kun täyttää täydet 30 vuotta?

Kuva: Pixabay Valitse itsellesi 30 asiaa, jonka varmasti haluat toteuttaa ja tehdä, kun täytät täydet 30 vuotta. Ja on sellaista ai...