keskiviikko 23. joulukuuta 2015

23. Luukku

RIISIMUROKARKIT

Jos satut muistamaan lapsuudessa herkullisia riisimurokarkkeja suklaassa? Sitä voit tehdä itse vaikka välipalana ja varmasi vievät kielen menessään! :) 


Tarvitset:

100 g Kylmäpuristettu kookosöljyä
½ dl Kaakaojauhetta (tummaa kaakao)
1 dl Tomusokeria
1 tl vanillinisokeria
7½ dl riisimuroja

  1. Hae aineet valmiiksi.
  2. Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä.
  3. Mittaa astiaan kaakao,tomusokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita ne rasvan joukkoon sihdin läpi.
  4. Vatkaa tasaiseksi.
  5. Lisää riisimurot varovaisesti joukkoon.
  6. Nostele seoksesta nokarita leivosvuokiin.
  7. Anna kovettua kylmässä.

Luukku 10

Joulumusiikkia