perjantai 4. joulukuuta 2015

4.Luukku

Pukeudu pikkujouluihin

Jollain on tänään tai huomenna pikkujoulut ja jossain ei ole pikkujoulua mutta niitä voi järjestää pieniä pikkujoulua. Jotkut pitää myös laivalla jonkunlaiset pikkujouluja päiväristeilyllä tai illalla, jos haluaa rauhallista pikkujoulut pitää kaveriporukalla vaikka hotelissa eli Caribiassa, Naatalin kylpylässä, Sokos Hotelissa ym.

Pikkujouluihin pukeutumiseen on todella hankalaa etsiä sopivaa asua!? Kuten missä oikeasti viihdyt eli käytätkö hametta, mekkoa, farkkua jne? Värit vaihtelee eli punaista, harmaa, mustaa, sinistä, violetti, valkoista ja voi olla Bling Blingiä vaatteissa.

Emily Vancamp on monelle tuttu näyttelijä televisiosta sekä elokuvista eli Kosto, Perhesiteet, Ring 2, Everwood ja monissa muissa, joka osaa pukeuttua mihin vaan!

Emily VanCamp-tyyliin:

Emily VanCamp Photo - 2011 Environmental Media Awards - Arrivals:
Chiara Forthi Mekko (39,90€)
Love the look of bright yellow shoes with the blue dress....what do you have that would make this work for you? I'm definitely going to be doing this for Spring!:
Vero Monda Mekko Garden (59,95€)

Empire-tyylinen yksiolkaiminen mekko (99,04€)
Emily.
Toppi (19,95€)| Wallis Legginsit (42,95€)
Emily VanCamp Photos - 2012 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals - Zimbio:
Toppi (14,95€) | Jakku (99,99€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...