Sinkkuelämää 2014 osa 14

Sinkkuelämäni on menossa tauolle ja palaan ensi vuonna ;-)

Kohta on joulu ja eikä ole joulu fiilistä olenkaan vaikka kaikki on innoissaan kun ostetaan lahjoja jne. Olen muutenkin iso neiti kun en tarvi enään joululahjaa mutta jos tulevaisuudessa olisin vakituisessa suhteissa tai kihloissa niin voin saada pienen lahjan ;) sama peli Ystäväpäivä jonka en voi hyväksyy sellaista päivää vaikka on tarkoitettu " varatuille" eikä "sinkuille"
Onko mahdollista jouluna viettää koko perheen kanssa vai kumppanin tai jopa yksin? Vietän ainakin perheeni kesken vaikka ei ole seuralaista tällä hetkellä vaikka moni viettää kumppanin kanssa joulua. En paljoa kulje missään keskustassa pyörimässä mutta käyn salilla ja sählyä pelaamassa ainoastaan mutta muistan kun asuin silloin aikaa Turussa niin en löytänyt ketään kumppania kun kävin yksin elokuvissa ja kävin kaupassa yksi tai kaverin kanssa.
Haluaisin itselleni paljon aikaa vaikka unohtaa menneet ja eikä etsi kumppania mutta se on minulle OK mutta uudenvuoden lupaukset ovat menneet läskiksi! Onko kiellettyä jos iskee vahingossa varattuihin vai ei?
En siis ymmärrä miksi en oikein näe sellaista ihmisiä, jotka on varattua ja vahingossa voi iskee jonkun komeaan mieheen mutta moni harva ihminen kokee samaa kokemusta kuin minä mutta se ei maailmaa kaada vai kaatuuko se!? O_o Olen tottunut olemaan yksin ja välillä kaipaan itselleni kumppania mutta se on rankaa, jos uskotaan että se oikea löytyy aivan mistä vaan ettei törmää entisiin poikaystäviin joka tuo muistoja ainakin hyviä ja huonoja.  Voiko mies tai nainen olla liian vaativa se oikean löytämisessä vai ei?  Harva ihminen voi olla liian vaativa ollakseen ja etsii omaa kumppania joka on se oikea tai etsii töitä.   
Nettideittailun voisin luopua kokonaan ja poistaa profiilit kaikista mutta tiedän että se on minulle suurin virhe kun en ole oikein tyytyväinen hakuihin vaikka jotkut ovat liian vanhoja minulle eli 8-13 vuotta ikäeroja :/ 

Tahdon kiittää lukijoita siitä että jotka jaksoivat lukea ja sinkkuelämäni on tauolla joulukuusta alkaen mutta ensi vuonna alkaa 15 osa! ;) 

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47