Sinkkuelmää 2014 osa 13

Marraskuu, 1 vuotta 1 kk on sinkkuna ja tyytyväinen. Jokaisella sinkuilla on ”vaikeuksia” pysyä erossa eksästä kuten puhutaan miehistä ja sekä meistä… Jokaisella voi olla tunteita entisiin suhteisiin ja vaikea päästä siitä yli kun on eronnut.  Minusta tuntuu oikeasti että olisin Carrie Bradshaw ja eksäni Mr. Big, tuntuu oikeasti vähän liian kaukaa haetulta.Jos alat ymmärtää sen että joku kaipaa toista jonka kanssa voi olla yhdessä koko elämän mutta eroon pääseminen on vaikeaa ja aikaa siihen menee että unohtaa.

Kuva: Pinterest (Sex The City)
Minulle tulee sellainen sellainen ristiriitainen olo, joku tulee Skypeen juttelemaan vain ainoastaan taas eksäni ja onneksi tällä hetkellä sillä on jotain työ- juttuja mutta sen kaverin kanssa keskustelin. Hänen kaverinsa kertoilin minulle kaiken mitä eksäni on puhunut sille minusta ja yhteiset tulevaisuuden suunnittelustamme mutta todella rohkeaa voisin sanoa ja aivan yllätynyt.
Tiedämme "eksäni" ongelmansa jonka ratkoimme nopeasti että voiko uskollisuus määrätä ilman seksiä? Se on monelle ja itselle aina kysymysmerkki miksi saa seksiä vaikka yrittää tyttöystävän kanssa.
Eksän kaverin kanssa keskusteltiin siinä ja kyseli tietysti minun mielipiteitä mutta niitä en oikeastaan paljasta teille sitä vastauksia jonka hän kyseli minulta mutta se on henkilökohtaista ;) Mutta kiva oli keskustella hänen kanssa.

Uutta suhdetta on vaikea toteuttaa omia unelmia vaikka on ollut raskas itsellä ja ei ole treffi- pyyntöjä tullut ja joka tapauksessa kiellän kokonaan itseltäni mutta se on OK. Jos saan tulevassa tulevaisuudessa hyvän miehen mutta annan miesten etsiä minua jostain muttei etsi heitä...  
Sinkkuna on reilua että pystyy keskittymään opintoihin, tekee kotona ruokaa, siivoilee, käy salilla aamulla ja käyn ulkona jne. Unohtaa rakkauden kokonaan kun vaivun uneen mutta välillä täytyy kuvitella että poikaystävä nukkuu vieressä ja tietysti pitää vyötäröstään kiinni. 
Joululahja toiveista en toivo mitään vaikka en keksi mitään sellaista lahjaa jonka oikeasti toivoisin. Voisin sanoa tämän teille että olen koko ajan pettynyt kun on ollut silloin aikaa suhteessa niin en kertaakaan saanut pientä lahjaa kumppanilta ja moni suhdessa oleva on kehunut siitä korviin asti!:/ Onko kukaan ainoa joka saanut pienen lahjan kumppanilta? Mutta sinkkuna saa nauttia koko perheen kesken jouluna ja avata lahjoja jne. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47