Crossfit

CrossFit on kuntoilumuoto, jossa tavoitteena kehitää tasaisia erilaisia fyysisiä ominaisuuksia.
Joka kuuluu lihasvoima-, kestävys-, nopeus- ja notkeusharjoittelua.

5 Training Techniques to Improve your Overhead Squat:
notey.com
CrossFit on monipuolinen voima- ja kunto-ohjelma, jota alun perin ovat käyttäneet amerikkalaiset poliisit, palomiehet, ammattisotilaat ja sekä urheilijat.
Lajista on tullut erittäin suosittu ja tavallisten kuntoilijoiden keskuudessa. Maailmalla toimii yhteensä yli 2000 CrossFit-salia, ja laji on tullut kovaa vauhtia rantautumaan myös Suomeen. Suomessa on kuusi CrossFit-salia.

CrossFit sopii kaikentasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomäärä ja intensiteettiä.

Tietysti Crossfit  sopii naisille ja miehille, jotka haluaa kehittää voimaa, kestävyytä sekä notkeutta lajissa. 
CrossFit on monella aika tuntematon  kunto-ohjelma suomalaisille, mutta on sellaisia ihmisiä jotka treenailevat kisoihin varten esim. Body Fitness-kisoille tai Painonosto-kisoihin ja ovat huippu ammattilaisia valmentaja ohjeella sekä raskas treeniohjelmall sekä ruokavaliot.

Crossfit-harrastajia on maailmassa jotka tekevät vapaa-ajalla:
rekkakuskit, lääkäreitä, sairaalahoitajat, poliisit, kokit, Personal trainerit, missit, palomiehet, sotilaat, merimies sotilaat, tarjoilijat, perheen äidit ja isät jne.

Vanhempien iloiksi on tullut lapsille ja nuorille CrossFit Kids. Lapsille ja nuorille tavoitteena luoda konsepti, joka tukee lasten ja nuorten jokapäiväistä liikkumista, koulua sekä kokonaisvaltaisesti lasten arkea.  Lasten positiivinen suhtautuminen liikuntaa ja hyvinvointiin sekä antaa valmiuksia ja tukea muihin urheilulajeja.  Näitä on Turussa, Helsingissä, Vantaalla jne.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47