Luukku 5

Jouluostoksia netistä

Aiheeseen liittyvä kuva
Joillakin ihmisillä ei ole aikaa käydä ostoksilla paikan päällä mutta monet meissä tekee ostoksia netissä tai puhelimella. Kyllä jokainen tietää kuin nopeita tilauksia tehdään ja maksetaan. Joku meissä kyllä ajattelee olisi kiva lähteä shoppailemaan kaupungilla ja sovittaa tiettyjä vaatteita sovituskopissa ja eikä olla netissä pyörimässä ja tekee ostoksia hullun lailla ja tietysti postimaksuja pitää maksaa jne.Jos mieli välttää liikennettä kauppakeskustassa ja jonoja.
Jouluostoksia netistä ei ole pakko käydä ostamassa mitään mutta käydä katsomassa tiettyjä omia suosikki sivuja alennuksia. Mitä itse en hirveästi käy joulunostoksia netissä tee mutta on se mukavaa katsella alennuksia ja tuotteita mitä itse voisi ensi vuonna tammikuusta voisin ostaa kaupasta, josta saa tuplasti alennusta mutta kärsivällisyyttä ja rahan säästöä pitää olla, jos ensi vuonna käy kaupungilla.
Jos mieli tehdä pieniä ostoksia, menisin Bonusway:n kautta ja valitsen jonkun kaupan, niin teen jonkunlaisen ostoksen, jonka saan ostoksen yhteydessä jonkun bonuksen tilille. Todella näppärä ja helppo tehdä ostoksia! Ostoksilla pitää muistaa jos haluaa maksaa vaikka Klarna-laskulla, joka on turvallisin vaihtoehto.

Turvallista jouluostoksen tekoon!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47