torstai 13. joulukuuta 2018

Luukku 13

Hyötyliikunta

Hyötyliikunta on monelle ja kaikille helppo aloittaa ennen jouluaattoa tai jouluaaton jälkeen.


Hyötyliikuntaa ei kannata jättää välistä missään nimessä!
Kävelylenkki polttaa paljon energiaa ja kaloreita joka kilometrin välissä ja kerralla. Pystyy karistamaan ylimääräisiä kiloja 1-4 kuukaudesta. Joka askel tekee hyvää terveydelle ja mielialalle. Ja ei ole väliä haluatko tehdä aamulla tai illalla, kun suunnittelee kalenteriin sellaiset ajankohdan, että pystyy ehtiä tehdä kävelylenkin vapaa-ajalla.

Kuvahaun tulos haulle urheilukello
Suunto
Jokainen varmasti teistä haluaa purkaa 100% kävelylenkillä ylimääräiset energiat ja negatiiviset ajatukset kokonaan! LÄHDE LENKILLE! Eikä haittaa, vaikka sataa vettä tai lunta taivaalta. Sadevarusteet ovat aikaa sitten keksitty, käytä niitä. Jos on kaupat lähellä 2-10 km niin kävelylenkin välissä voi käydä ostoksilla ja reppu täyteen, että saa pientä haastetta ja painoa kävelyyn.
Jos omistat askelmittarin tai älykellon tai urheilukellon, joilla saat hyviä tuloksia! Jos et omista kyseistä, ehkä syytä ostaa kyseisen urheilukellon tai kysellä myyjän kanssa mikä sopii? 

How Far Is 10,000 #Steps?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...