lauantai 18. helmikuuta 2017

2 viikko Gym and Home- kuulumisia


Voi Veljet! Kyllä viikko menee todella nopeasti.

Maanantaina uteliaana katsoin vaakaan että pysyikö paino samalla vai tullut takaisin?!  Painoni ei sentään ole nousut vaikka olen noudattanut ohjeen mukaan kärsivällisesti ja erityisesti pitää käydä lenkillä

Kerran viikossa pitää välillä käydä vaa'assa ja onko muutosta tullut mutta ei kannatta mennä joka päivän vaa'assa katselemaan painoja ja vahtii joka ei koskaan hyödynnä itselle mitään. 
Paino kyllä putoaa itsestään ruokavalion mukaan ja kuntosali käyntiä sekä harrastaa aerobinen kuntoiluun hyödyksi painon laskemiseen tueksi. 
Useimmilla ihmisillä kestää aineenvaihdunta pudottaa painoa mutta se on yleistä.

Herkut loppuivat kuin seinään
Proteiinipatukka on parempi kuin suklaapatukka! FASt NAX on suosikki välipala 👌👌
 Kaikesta hyvä puoli, ettei ollut sellainen olo että mieli herkutella korvapuusteja, kinuskimunkki tai jopa munkkia! Onneksi osaan hallita mieltäni ja pitää sanoa mielessäni "ei herkkuja, kiitos!".
Kun lähtee vaikka toiselle paikkakunnalle vierailulle, otan mukaan varmuudeksi proteiinipatukan (35 g) ja syön sen siellä paikan päällä ja vesipullo pitää olla mukana. Ettei, minun tarvitse katsella toiset syö herkkua kahvin kanssa!

Proteiinipatukat ja monet proteiinivalmisteet estävät kovaa nälkään vähäksi aikaa. Saa paljon energiaa kun syö proteiinipitoista ruokaa ja jaksaa vapaa-ajalla tehdä sekä ei lopu energiat!
Terveellinen ruokavalio on helppo kun tutustuu, jonka mukaan pitää noudattaa ja mitä pitää syödä jne.

Koti-ja Salitreeni antaa potkua
Maastaveto on meikäläisen suosikki 


Salitreeni ei ole edes P-A-H-A ja eikä tarvitse välttää tehdä jalkatreeniä, pakaroita, olkaa, rintaa ja vatsaa Fitverstaan ohjelman mukaan! Salitreenissä on parasta se että saa lihakset töihin ja polttamaan rasvaa KOKO kehosta sekä kasvattaa lihasta. Lihasten kasvu on normaalia ja sitähän tehdään ohjelman mukaan maltillisesti. 
Kotitreeni on kivoja tehdä ulkona tai sisätiloissa ja ei mitään väliä, minkä liikkeistä tahdot oikeasti ja kaikki loppuun asti.  Ohjelmat on tosi selkeät ja vaikka rauhallisesti tekee niitä ja varmasti hiki tulee  ja kilot putoaa!
Seuraa Instagramissa -> sini_ojala
( Siellä on videoita, treeniä, ruokaa, joitain muuta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...