maanantai 27. helmikuuta 2017

3-4 viikon Gym and Home- ohjelma3-4 viikko

Ruokavalion kanssa ei ole koskaan ongelmia ja salitreenit menee todella hyvin vaikka tekee sut rauhallisesti. Minulla ei ole koskaan elämässä törmännyt et olisi jotain ongelmia ruokavalion ja treenin suhteisiin?!  Jotenkin minulle välähti sellainen asia, jos ruokavalioihin ei syö säännöllisesti ruokavalion mukaan sehän saattaa romahtaa ruokarytmi sekaisin ja lihoo uudestaan!

Salaatti, kasvikset ja vihannekset pitää aina syödä lounaalla ja päivälliseksi, koska aineenvaihdunta tarvitsee paljon vitamiinia, kuitua jne. Jonka pystyt pudottamaan painoa ja kalorit vähennee kun syö salaattia tai vihanneksia tai kasviksia aterian yhteydessä. 
Olen todella mestari näissä ruuanlaitossa ja osaa tehdä taideteoksia ja "lautasmallin" mukaan tehdä sekä mielikuvitus on AINA tervetullut! ✌😋


Kenelle voisin suositella?

Gym and Home -ohjelmapakettia voisin suositella kenelle vaan ja ikärajalla ei ole mitään merkitystä! Jos olet vaikka aloittaja salin harrastaja ja edistyneille harrastaja. Kuukaudessa saa huikeita tuloksia ja saavutuksia joista tulet oikein tyytyväiseksi. Saa paljon apua ja neuvoja Facebook suljetussa ryhmässä sekä paljon tukea ohjelmaan.  Ja saa paljon energiaa päivään, vapaa-aikaan, opiskeluihin, töihin ja perheen parissa liikkua.
Eikä ole liian myöhäistä aloittaa ennen kesää Gym and Home-ohjelman alkamista! 😏 💪


Käyhän sinäkin tilaamassa itsellesi jonkun sopivan ohjelmapaketin osoitteseen http://fitverstas.com 
Tervetuloa tiimiin! 💪


Saavutukset ja tulokset 4 viikosta

Olen todella yllättynyt omia saavutukseen ja tulokseen!👌 Varsinkin ei tule koskaan mieleen "herkku" ja vaikka osaan taitavasti olla itsekurinen eikä sorru sokerileivoksiin mutta jos haluaa maistaa pienen palasen leivoksia, pakko potkaista persuksille ja lähteä kävelylenkille tunniksi tai tunti ½! 
Vaikka olen kova mimmi paiskimaan ja haastamaan itseään salilla ja kotona.

Neljässä viikossa olen ehtinyt pudottamaan painoni -4 kg
- vyötäröltä lähti -5 cm 
- lantiosta lähti  -3 cm 

Luukku 24

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA! Tänään saa avata joulupaketeitta, jouluruokaa syödä ja joulusaunaa käydä ja katsoa suosikkielokuvia ...