maanantai 6. helmikuuta 2017

1 viikko Gym and Home-dieetti


Ekasta viikosta oli aika rankaa aluksi mutta kyllä se pikkuhiljaa rupesi tottumaan rankoihin treeniin mutta tykkään haastaa itseäni rankoihin treeniin ja taistella itsetunnon kanssa kun itse tykkää vaikka kroppa huutavat hoosianna mutta ei anneta periksi!
Runsaasti vettä pitää juoda noin 3 litraa päivässä! 

Ruokavalio kuntoon!
- Itselleni tuo hirveästi vaivaa mitata grammat ja syödä sekä juoda sen verran mitä joutuu joka aterialla ottamaan. 
Päivällinen on niin hankalaa tehdä ohjeen mukaan mutta tuli pään pistona muistaa lisätä enemmän salaattia ja raejuustoa lautaselle kun on perunoita ja lihaa pelkästään. Vaikka ei millään jaksa mittailla kaikkia ruokia mutta kyllä silmämääräiseksi osaa kertoa, kuinka paljon salaattia pitää olla lautasella!? Kumminkin käyttää mielikuvitusta lautasmallin mukaan, joka on helppo kuin heinän teko!😄
 
INSTAGRAM: sini_ojala
Mittaaminen on yleensä myös tärkeää kun saavuttaa omia tavoitteita ja pudottamaan kiloja pois omasta kropasta sekä saada hyviä tuloksia.
Olen aivan yllättynyt tähän ruokaohjelmaan Fitverstaan kautta, koska ruokaohjelmassa on laaja ja enemmän vaihtoehtoja esim. hiilihydraattia, rasvan lähteitä, kasveja ja vihanneksia ja proteiinilähteitä.
Ruokaohjelman muutoksen aikana ei tullut kova nälkä olenkaan ja saanut paljon energiaa että jaksaa tehdä jotain vapaa-ajalla kotosalla ja käydä ulkona.  Kyllä hyvin huomaa sen eron, kun syö epäsäännöllisesti ruokaa ja herkutella vaikka munkin ja kahvin kanssa ja eikä ole energiaa sekä jatkuva nälkä!

Fitverstaan facebook- sivulla löytyy hyviä, terveellisiä, runsaasta erilaisia maukkaita reseptejä, joista jokainen ihminen haluaa mahdollisesti kokeilla niistä resepteistä. Kyllä minustakin olisi kiva kokeilla joku niistä terveellinen jälkiruoka tai lounaan tai päivällisen tehtyä Fitvesrtaan resepteillä.

Hyvä alku tulokseen

Onneksi ennen dieettiä olen tehdyt mittoja ja käynyt vaa’alla ja sekä tehnyt muistiinpanoja, ottanut kuvia varmuudeksi.
Perjantaina ensimmäisenä viikkona salilta kotiin ja otin hikiset treenivaatteet päältä pois,  ja menin vaakaan ja vaaka näytti  -3,5 kiloa oli lähtenyt ja olen niin iloinen! :) Mutta sehän vaikeaa ymmärtää itseään kuin kovasti teet töitä sen eteen ettei joudu epätoivoon ja syödä mahdollisesti terveellisesti ruokavalion mukaan! Kyllä tämä mimmi onnistuu joka haasteessa sekä antaa lisäpotkua treeneihin! 😉

Tämä postaus on tehty yhteistöitä Fitvertssan kanssa. 


Fitverstaan kotisivu: http://fitverstas.com , jonka voi tutustua koko ohjelmapaketteihin ja kaikkiin valmentajia sekä hintoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...