sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Sinkkuelämä 2015 osa 17

"I miss you and I love you!"- Entinen poikaystäväni
 Mitä voisin tehdä ongelmalle, entinen poikaystävä tahtoo ja haluaa kanssani loppu elämän? :o  Vaikka tahtoisi olla rauhassa ja rakentaa omaa elämää mutta se ei onnistu kertaankaan, sitä paitsi entinen sotkee minun rauhaani ja tietysti hyvää elämääni!
En voi ymmärtää, miksei koskaan ole tyttöystävän kanssa vaikka hän tahtoo ja rakastaa minua? Kaikki sen tietää entiset heilat yrittää saada takaisin mutta sanomme "ei!" vaikka on  erottu. On liian vaikea uskoa, vaikka entinen tahtoo ja rakastaa minua ja yritän vääntää ettei tahdo minua takaisin ja palaisi oman tyttöystävän luokse!
En ota entistä takaisin enään eläääni mutta jatkan omaa elämää ja tietä pitkin uutteen maailmaan! :3
Sanon aivan suoraan entiselleni, miltä minusta oikein tuntuu kun hän on kokoajan yhteydessä muhun  keskustelussa...
he met you. he liked you. he wanted you. he chased you. he got you. he left you..... Captain <\3
That's true! :-P
Anteeksi kaikille niille jotka tahtoo minua! Pysyn ainakin sinkkuna ja pysyn poissa deittisivustolta kokonaan, jos vaan myytit pitää paikaansa " rakkaus voi löytyy kun se tulee aikanaan."
Jatkan edelleen omaa elämään ja uusia asioita joista on ilo nauttia, vältän sellaisia ihmisiä jotka seurustelee ja harrastaa seksiä. 

- Beautiful <3

1 kommentti:

  1. Aito rakkaus ei kuole koskaan. Jos itse rakastit joskus oikeasti ja hän sinua. Tiedän pareja jotka on palanny yhteen ja siitä on tullut unelmaa.

    VastaaPoista

60 ideaa mitä pitäisi tehdä, kun täyttää täydet 30 vuotta?

Kuva: Pixabay Valitse itsellesi 30 asiaa, jonka varmasti haluat toteuttaa ja tehdä, kun täytät täydet 30 vuotta. Ja on sellaista ai...