Kynttiläillallinen tunnin pimeässä!

WWF Earth Hour kutsuu maailman suurille kynttiläillalliselle- Ruuan ilmastovaikutuksia voi pienentää syömällä enemmän kasviksia.

"Taas on aika antaa valomerkki ilmaston puolesta. WWF Suomi järjestää Earth Hourin 28.3.2015 kello 20.30–21.30 teemalla maailman suurin kynttiläillallinen. 
Ruuan osuus ihmisen aiheuttamista hiilidioksidipäästöistä on viidennes. Eläinperäisten raaka-aineiden tuotanto kuluttaa vesivaroja ja tuottavaa maatalousmaata. Se myös aiheuttaa ilmastovaikutuksia useimmiten vähintään kaksinkertaisesti verrattuna kasviperäisten raaka-aineiden tuotantoon. Yhden sianlihakilon tuottamiseen tarvitaan noin neljä kiloa viljaa, jolla voitaisiin eläinten sijaan ruokkia ihmisiä. 
Vastuulliset ruokavalinnat ovat pieniä tekoja, joilla on suuri vaikutus. Jokainen voi pienentää ruokansa ilmastovaikutuksia korvaamalla osan lihasta kasviksilla, vähentämällä ruokahävikin määrää ja suosimalla vastuullisesti tuotettuja elintarvikkeita. 
Toivon, että mahdollisimman moni teistä sammuttaa lauantaina 28.3. kello 20.30 valot sekä sosiaalisen median, ja nauttii Earth Hourin aikana ekologisesta ruoasta ja läheistensä seurasta. Annetaan hengähdystauko sekä maapallolle että itsellemme." - Liisa Rohweder WWF Suomen pääsihteeri kertoo.
Haastan ja kannustan teidät lukijat tähän tapahtumaan mukaan ja jonka osallistuin mukaan myös Earth Hour 2015-tapahtuman kunniaksi sekä sammuttamaan valot tunniksi ja syödä kasviksia kynttilävaloissa! :)
Jonka voit osallistua tästä! (voi haasta mukaan koko perhe ja ystävät tapahtumaan!)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47