keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Pistä vanhemmat tai itsesi liikkumaan liikennevälineitä kun pystyy!

Ihmiset ovat todella huolissaan ilmaston lämpiää todella yli 2 astella jos hiilidioksidi päästöt on kohonnut pikku hiljaa kasvamaan suureksi, niin nyt on tilaisuus tehdä selväksi jos kunto jaksaa…

Mitä sinä tehdä asialle kun vanhempasi ei ota huomioon kun ilmastonmuutos on tulossa, kun ei käytä kimppakyytiä, bussia, pyörällä tai kävelen töihin tai kouluun niin siitä voi syntyy ongelmia. Asia täytyy ottaa huomioon on se että joka ihmisistä saastuttaa luontoa ja ilmastoa, se ei ole mukavaa pilata omaa tulevaisuutta tai omalle lapsilleen. Jotkut eläimet kuollee sukupuuttoon ja napajäätiköt sulavat ja siitä aiheutuvan meren pinnan äkillinen nousun, myrskyjä, tulvia, kuivuutta ja helteitä voi lisääntyä.

Jos vanhemmat ei suostu niin menkää retkelle jonnekin metsään tai jonnekin jos välttäisi autolla ajoa, moottoripyörää, mopoja ja jne… Vanhemmilla voi olla työpäiviä ja lomia niin käskekää käyttää pyörää, kävelyä tai kimppakyytiä (Suosittu).
Muistakaa piilottaa autonavaimet!!! Ei mitään muttia!!

Saa itse osallistua jos haluat ehkäistä ilmastonmuutoksen vastaan niin se on hyvä asia ja kavereita saa tulla mukaan joukkoon. Jos on talvella vähän liikakiloja niin kannattaa tehdä kesä treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...