sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Mitä et tiedä Ashley Tisdale:sta?

Ashley Michelle Tisdale syntyi 2.heinäkuuta 1985 West Deal,New Jerseyssä. Ashley on yhdysvaltalainen Näyttelijä ja laulaja.
Tisdale syntyi Monmouth Countyssa, New Jerseyssa 2. heinäkuuta 1985. Hänen vanhempansa ovat Lisa ja Mike Tisdale. Hän kasvoi Oceanin maakunnassa. Hänen vanhempi siskonsa Jennifer Tisdale on myös näyttelijä. Hän on seurustellut tuottajansa Scott Speerin kanssa. Tisdale on kristitty.
Mistä ura on lähtenyt?
1990-luvulta lähtien Tisdale on vieraillut useissa televisiosarjoissa, kuten esimerkiksi sarjoissa Smart Guy, Seitsemäs taivas (7th Heaven),Siskoni On Noita (Charmed), Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine  ja Beverly Hills 90210. Hänellä oli pieni rooli myös vuoden 2001 elokuvassa Donnie Darko ja hän on vieraillut myös lastenkomediasarjassa The Amanda Show.

Hän on toistuvasti vieraillut myös tilannekomedioissa The Hughleys ja Still Standing. Vuonna 2005 Tisdale palkattiin Maddie Fitzpatrickin rooliin Disney Channelin komediasarjaan Zackin ja Codyn viiden tähden elämää (The Suite Life of Zack & Cody), johon hän oli kuitenkin koe-esiintynyt sekä Maddie Fitzpatrickin että London Tiptonin rooliin. Kun sarjasta tuli suosittu, Tisdalesta tuli Disney Channelin vakionäyttelijä ja lisäksi hän on lainannut äänensä elokuvaan Mimi o sumaseba (Whisper of the Heart).
Tisdale palkattiin Sharpay Evansin rooliin Disney Channelin elokuvaan High School Musical vuonna 2006. Hän toisti roolinsa myös elokuvan jatko-osassa, elokuvassa High School Musical 2 joka sai ensi-iltansa 17. elokuuta 2007 ja hänet nähdään myös saman elokuvasarjan uusimmassa elokuvassa, elokuvassa High School Musical 3: Senior Year.

Mistä Musiikki ura alkoi?
Tisdalen rooli High School Musicalissa vaati hänen esittävän useita kappaleita, mainittakoon esimerkiksi kappaleet "What I've Been Looking For", "Bop to the Top" ja "We're All in This Together". Kaikki kolme kappalettetta pääsivät Billboard Hot 100 -singlelistalle. Tisdale teki musiikkihistoriaa olemalla ensimmäinen naispuolinen artisti saamalla kaksi singleä samaan aikaan listalle, singlet "What I've Been Looking For" ja "Bop to the Top".

Myöhemmin hän nauhoitti cover-version kappaleesta "Some Day My Prince Will Come" Drew Seeleyn kanssa DisneyMania-albumille.

Tisdale julkaisi kappaleen "He Said She Said" 19. syyskuuta 2007, jolloin musiikkivideo julkaistiin MTV:llä. 15. tammikuuta 2008 Tisdale julkaisi kappaleen "Not Like That" Euroopassa (myöhemmin Chilessä ja Brasiliassa) ja 22. helmikuuta 2008 hän julkaisi kappaleen "Suddenly" Brasiliassa (myöhemmin Saksassa)

Vuonna 2007 Tisdale julkaisi ensimmäisen musiikki-DVD:nsä, "There's Something About Ashley", joka sisälsi myös 3 musiikkikappaletta ja dokumentin Headstrong-albumin teosta.

2009 uuden levyn nimi on Guilty Pleasure ja hänen uusin sinkku on nimeltään It's Alright, It's Ok.

Toinen Albumi
Tisdalen toinen studioalbumi Guilty Pleasure ei ole vielä julkaistu, mutta se on asetettu maailmanlaajuisesti päivämäärälle 16. kesäkuuta 2009 ja pohjoisamerikkaan 28. heinäkuuta 2009. Tisdale alkoi työstää kyseistä albumia aikaisin vuonna 2008 ja huhtikuussa 2008 hän ilmoitti että on levyttänyt jo useita kappaleita tulevalle levylleen. Tisdale on kertonut, että albumilla tullaan näkemään vähän "enemmän rock-tyylistä ja ärtyisää" musiikkia. Albumin ensimmäinen single "It's Alright, It's OK" julkaistiin 14. huhtikuuta 2009 Yhdysvalloissa.

Palkinnot ja Ehdokuudet
- 2000: Young Artist Award (Ehdokkuus)
- 2007: Nickelodeon UK Kids' Choice Awards (Voitto)
- 2007: Premios Oye! (Ehdokkuus)
- 2009: MTV Movie Awards (Voitto)
Albumit:
- Headstrong
- Guilty Pleasure
Fanisivusto/Virallinen Sivusto
Virallinen
Fanisivusto
Virallinen Twitter
Viralinen Myspace

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...