torstai 12. toukokuuta 2011

Musta Noita elokuvan arviointi.

Englanninkielinen alkuperäisnimi: Season of the Witch
Ohjaaja: Dominic Sena
Käsikirjoittaja: Bragi F. Schut
Pääosissa: Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan, Claire Foy, Ulrich Thomsen, Stephen Graham, ja Christopher Lee
Elokuvan kesto: 1 tunti 53 min.
Elokuvastudio: Lionsgate
Ensi-ilta (Yhdysvallat): 7-1-2011
Ensi-ilta (Viro): 4-2-2011
Ensi-ilta (Suomi): 11-2-2011
Facebook: www.facebook.com/seasonofthewitch
Twitter: www.twitter.com/sotwthemovie
Virallinen nettisivusto: www.seasonofthewitchmovie.com
Mistä elokuva kertoo:
1300-luvun ristiretkeläinen (Nicolas Cage) palaa toverinsa (Ron Perlman) kanssa kotimaahansa, joka on sillä välin joutunut mustan ruton kouriin.
Ahdinkoon ajautunut kirkko, syyttäen noituutta ruton aihettajaksi, määrää ristiretkiläiset kuljettamaan noidaksi syytetyn (Claire Foy) syrjäiseen luostariin, jossa munkkien on määrä suorittaa rituaali, jonka toivotaan lopettavan vitsauksen.
Tehtävään liittyvät mukaan pappi (Stephen Campbell Moore), sureva ritari (Ulrich Thomsen), kiertävä huijari (Stephen Graham) sekä upponiskainen nuori (Robert Sheehan), joka voi vain unelmoida ritariksi tulemisesta.
Kun joukko saapuu luostarille, kauhistuttava löytä vaarantaa ritareiden lupauksen tytön asianmukaisesti kohtelusta, ja asettaa joukkion vastaan selittämättömän voimakasta ja tuhoavaa voimaa.

Musta Noita elokuva on yhdysvaltalainen seikkailudraama/fantasia, jonka pääosia näyttelevät Nicolas Cage ja Ron Perlman.

Arviointi:
Musta Noita elokuva kävin katsomassa ennen työssäoppimaan menoa.
Tykkäsin todellakin että alussa kerrotaan mistä on lähtenyt kiroukset ja taikuus joka on uskomatoman hyvä. Jotkut elokuvat kertoo keskimäisessä osissa jotka ovat huonosti tehty, kyllä sai selvääkin että mistä se alkoi. Siinä oli juonia että ketä luottaa ja kuka valehtelee osassa.
Ostaisin kyseisen Dvd:n kun se tulee kauppoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...