perjantai 18. maaliskuuta 2011

Ilmoittaudu Earth Hour-kampajaan!

Mikä Earth Hour on?
"Pimeää tuntia vietetään maailmanlaajuisesti maaliskuun viimeisenä lauantaina. Valojen sammuttaminen on symbolinen ele ilmaston puolesta. Haluatko tehdä enemmän? Tue WWF:n ilmastotyötä! P.S. Tunti ei riitä. Earth Hour on WWF:n järjestämä maailmanlaajuinen ilmastokampanja, jossa ihmiset ympäri maapalloa sammuttavat valonsa tunniksi samana päivänä. Earth Hour innostaa ihmisiä ilmastotoimiin sekä viestii päättäjille, että ilmastokriisi on torjuttava.
Vuoden 2011 Earth Hour järjestetään lauantaina 26. maaliskuuta. Earth Hour järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2007."
Viime vuonna ilmoitin itseni tähän Earth Hour- Kampanjaan ja sammuttanut valot kaikista, valojen sijaan laitettiin kynttilät. Oli kaksi tuntia ilman valoja ja se oli melko ennätys! Suosittelen sinuakin ilmoittautumaan ja eikä maksa mitään jos on mieli lahjoitaa ilmastotyöhön niin mene tänne.
Tänä vuonna osallistuin taas=)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...