keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Kirjallisuudessa puhutaan Luciferin Liittolainen-kirjastaan.


"Isaac Newton yritti mutta epäonnistui. Yli 300 vuotta myöhemmin Mustan sfinksin veljeskunta on valmis saattamaan mestarinsa työn loppuun. Heidän ulottuvillaan on viisasten kivi, suunnattoman vaurauden, ikuisen nuoruuden ja rajattoman vallan lähde.
Samaan aikaan Oxfordin poliisin valokuvaaja Philip Bainbridge, tämän ex-vaimo Laura Niven sekä heidän tyttärensä Jo selvittävät nuorten naisten raakaa sarjamurhaa. Miksi jokaiselta uhrilta on poistettu jokin sisäelin? Kuka kuolee seuraavaksi? Kolmikko kokoaa vimmaisesti murhamosaiikkia Newtonin tekstien ja astrologisten karttojen avulla.
Oxfordin alla kiemurtelevassa labyrintissa veljeskunta valmistautuu lopulliseen seremoniaansa. Tähtien asento on jälleen suotuisa. Vain muutama tunti ja vihoviimeinen veitsenviilto erottavat heidät liitosta itsensä Luciferin kanssa."
Luciferin Liittolainen-kirja on todella jännittävä kun lukee ja tuntuu oikeasti olet siinä mukana juonessa. Tykkäisin jos Michael White suostuisin jonkun tekemään jonkinlainen Jännitys- elokuvan niin se olisi kiva katsoa. Jos kirjan lukijat eivät osaa olla mukana siinä mielikuvituksessa tai juoneissa, niin olisi kiva nähdä elokuvan kokonaisuutena.

Mistä voi saada tai ostaa:
Suomalainen.com
Booky.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

60 ideaa mitä pitäisi tehdä, kun täyttää täydet 30 vuotta?

Kuva: Pixabay Valitse itsellesi 30 asiaa, jonka varmasti haluat toteuttaa ja tehdä, kun täytät täydet 30 vuotta. Ja on sellaista ai...