Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

(Pinterest:SEACRET)
Minulla on kokemuksia kuolleenmeren-tuotteista ja käytöstä. Kuolleenmeri sijaitsee Israelin suunnalta, joka on kaunis paikka mutta en ole käynyt mutta sitä on kehuttu. Loistava paikka lomailla ja käy Kuolleenmeren vesissä kellumassa.
Kuollutmeri tunnetaan mineraaliensa paranravista ominaisuuksista. Kuolleenmeren mineraalit auttavat ihoa pysmään terveenä. Niillä on loistava kyky sitoa ja ylläpitää ihon kosteutta, jopa hoitavat ihosairauksia.
SEACRET Mineraali kuolleestamereltä (Kuva: Pinterest/ SEACRET)

SEACRET Mineraali kuolleestamereltä (Kuva: Pinterest/ SEACRET)
Jos sinulla on jonkilaisia ongelmia kasvoissa tai vartaloissa. Suosittelen teille lukijoille Kuolleenmeren-tuotteita joka on otettu hyviä raaka-aineita Kuolleestamerestä ja joista tehdään paljon tuotteita, suurin osa suomalaisista käyttää tuotteita joilla on rasvainen iho, kuiva iho ja normaali iho, mutta jokainen suomalainen on tyytyväisiä näihin tuotteisiin.
Minullakin on SEACRET Minerals From The Dead Sea- tuotteita eli mutanaamio, kasvovesi, vartalovoide ja mutasaippua + sain lahjaksi mutahierojan jonka voin hieroa jalkaterää pehmeäksi. Olen tyytyväinen tuotteisiin ja käyttänyt niitä tuotteita ja nehän toimii mainiosti kun minulla on rasvainen iho kasvoissa ja on parantunut sekä vähentänyt finnit kasvoistani. Välillä käyn katsomassa ja juttelemassa myyjiä ja ne huomaa kasvoistani hyvää! Välillä ostan sieltä myymälästä lisää mitä minulta on loppu.
Kuolleenmeren-tuotteita eivät ole testattu eläimille!
Jokainen meistä ei tiedä mistä Kleopatran kauneus johtuu? Kleopatra kävi kylpylöissä jossa oli Kuolleenmeren ominaisuuksia ja parantavia ravinteita jotka korjaavat ihoa. Ymmärtäisin Kleopatra rakastaa kauneuteensa 
SEACRET-tuotteita voi tutustua paikan päällä: 
Turussa:
Raisiossa:
Kauppakeskus Mylly
Kuolleenmeren kosmetikkaa sopii naisille ja miehille! Kuva: SEACRET


EDIT: Teksti ja kuvat päivitetty 24.9.2016

Kommentit

  1. Hei,minut houkuteltiin sisään Hansan myymälään ja Seacretin maailmaan.Olin ensin hieman vasta-hakoinen,mutta ilmainen käsien puhdistus ja ihana valoisa myyjä sai minut leppymään ylihintaisen oloisille spa-tuotteille.Kokeiltuani,haisteltuani ja kuunneltuani tuotteista olin aivan haltioissani.Oli pakko ostaa edes se mutasaippua,johon sillä hetkellä oli varaa,mutta täytyy rahapäivänä palata ostamaan jotain muutakin,pikkuhiljaa hankkia tuotesarjat kasvoille ja vartalolle.EN AIO käyttää enää muita tuotteita :)

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Tykkään myös kovasti Seacretin tuotteista! Itsellä on merellinen body voide, se kuorinta suola ja muta shampoo.

    Evelynn

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47