keskiviikko 9. joulukuuta 2020

9. Luukku

Joululahjat kirpputorilta



Käytetyt lahjat menevät kaupaksi kirpputorilla ja jolla säästyy paljon rahaa ja on ekologinen valinta. Käytetyt lelut, lautapelit, urheiluvälineitä, lasten vaatteita, astioita, kodin käyttötavarat,älypuhelimia ja paljon muuta.

Ja jokainen ihminen löytää itselleen hyviä aarteita ja löytöjä kirpputorilta,jos oikeasti haluaa sisustaa joulun kotiin,joka on yksi hyvä esimerkki! Jos haluaa vaihtelua kun on ruvennut kyllästymään samaan väriin mutta vaihtelu tekee hyvää ja monet sekoittaa esim. Kullan väristä ja punaista koristelua sisustukseen.

Joululahjoja ideoita löytyy helposti kirpputorilta ja halpaa, joihin kannattaa itse käydä paikanpäällä katsomassa ja ihastelemassa sekä tehdä ostoksia. Huonoa joululahjaa ei varmasti löydy kirpputorilta, jos sellaista ajatellaan negatiivisesti.

Jos perheenjäsenistä esimerkiksi rakastaa tai tykkää keräillä käytettyä tavaraa:
- Arabia-astioita
- Korvakoruja (Kalevala-teema)
- Kaulakoruja (Kalevala-teema)
- Palapelejä
- Sormuksia
- Aalto-maljoja
- Maljakoita
- Vitriinikaappi
- Kahvipannuja
- Kirjoja
- Vinyylilevyjä ja vinyylisoitin
- Leluja
- Iittala- astioita

Linkkeihin kannattaa tutustua,jos itsekin rupeat myymäään ylimääräistä ehjää tavaraa ja puhtaita vaatteita,joista haluat saada itsellesi rahaa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...