tiistai 15. joulukuuta 2020

15. Luukku

 Joulusiivous

Usko tai älä! Joulusiivous on monelle suosikki ja jouluperine jokaisessa perheessä kuuluu. Ja kyllä se jakaa mielipiteitä joulusiivouksesta mutta ennen joulua kannattaa siivota juuri sen verran,  mitä oma juhlatunnelman vaatii.

Etukäteen ennen siivoamista aloittamaan ekaksi  laadi itsellesi siivouslista ja kiinnitä se jääkääpin oveen. Monella on hyvä muisti mitä järjestyksessä kannattaa siivoilla.
Ja tuottaa suunnatonta mielihyvää vetää listasta yli tehty hommia. Ja mikäli perhe osallistuu siivoukseen, käy homma vielä sujuvammin.

Esimerkki Siivouslistasta:
Siivouslista 

- Järjestä tavarat omille paikoilleen
- Vie turhat tavarat pois
- Pyyhi pölyt
- Pyyhi keittiön tasot
- Imuroi 
- Pese vessa

Itse olen testailut ja toimii tämä kikka! Pölyjen pyykiminen helpottaa jos mikrokuituliinalla ei vakuuta, lisää suihkupulloon lämmintä vettä, teelusikallinen oliiviöljyä ja ruokalusikallinen etikkaa ja pyyhi pölyt kostealla pyyhkeellä (mikrokuitupyyhe).  Vaikeimpiin tahroihin tehoaa sekoitus, jossa on puolet vettä ja puolet oliiviöljyä. Myös kiilto on taattu puupinnoille.

Hyviä Siivousvinkkejä voit käydä lukemassa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...