lauantai 5. joulukuuta 2020

5. Luukku

 Inspiroidu tekemään upeita joulukorttia



Joulukortin askartelu on upea aikaa tehdä yksin tai lasten kanssa. Oma tekemät joulukortit tuo läheisille ihmisille lämpöä ja rakkautta!💗 Joulu on kultaa, perinteistä punaista, raikasta vihreää ja tylikästä vaalea.

Inspiroidu ja anna mielikuvituksesi valtamaan, vaikka omista valokuvista voi tehdä hauskoja ja parhaita joulukortteja, joista et ole koskaan elämässä tehnyt! Valokuva harrastajalle hyvä syy antaa jollekin ikimuistoinen joulukortti omista ottamista valokuvista joulukorttina ja saa iloa ja ilahduttaa läheisiä ja sukulaisille.

Saa puuhailla ensi vuoden joulukortteja ja pistää talteen, vaikka kenkälaattikoon, jotka säilyvät paremmin. Ja jos on joulumyyjäisiä tai joulukauppa, kannattaa itse tehtyä joulukortteja myydä, jolla saa tuottoa (rahaa) itselle.
Sinellissä on loistavia Joulukortti askarttelua, joihin kannattaa tutustua pitkään sekä tilata ideapaketin verkkokaupasta. 

Joulunaiheisia valokuvaideoita on satoja, joista kannattaa poimia vinkkejä, mitkä voisi teettää joulukorttiin: 
- Luminen maisema
- Omasta lemmikistä
- Omista lapsista
- Joulukoriste
- Jouluenkeli
- Joulukuusi
- Joululahja
- Kirkko
- Jouluvalo
- Linnuista

HUOMIO! Joulukortit kannattaa tilata ajoissa, kun alennukset loppuu!
Käy näissä alla olevista linkkeihin ja inspiroidu ja voi jopa tilata:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...