Sinkkuelämää 2016 osa 32


Sinkkuelämää

Mistä voidaan tietää, onko kyseinen henkilö kiinnostunut vai ei? Miksei vastailla puhelimeen? Ja miksei vastailla viestejä? Mikä voi olla syy?


Hmm…
Ymmärrän sellaiseen tilanteen että jokainen nainen on miettinyt pitkään, kun on esimerkiksi tavannut komean ja hyvänäköisen miehen jonka olet ollut treffeillä, ja olette vaihtaneet puhelinnumerot toisillenne, olette pistäneet tekstiviestejä toisillenne niin huomaa myöhemmin, miksei hän vastaa tekstiviestiin toisella päivänä!? :-/

Johtuuko siitä, ettei mieshenkilö ole kiinnostunut keskustella sinun kanssa? Vai mieshenkilöllä on kiire töissä? Vai ettei mieshenkilö muista vastailla tekstiviestiin illalla?

Näitä ajatuksia ja kysymyksiä ainakin tulee itseltämme ”miksi”. Keskustelupalstoissa keskustelaa siitä miksi mies ei vastaa tekstiviestiin, joka herättää kysymyksiä itsellemme! Miehen pitäisi vastailla tekstiviestiin tai s-postiin tai facebookin yksityisviestiin että on kiireinen töissä tai koulussa ettei ehdi keskustelemaan. Mutta ei kannata loukata tai suuttua tai pahoiltaan mieltään siitä jos miehellä on kiire!!

Mitä järkeä pommittaa viestejä jos mies ei ehdi vastailla!?

Mies ei kiinnosta tai tykkää ihmisistä joka pommittaa viestejä mutta tiedoksi kaikille naisille että antakaa miehille aikaa miettiä ja vastamaan viestejä.  Mutta harvat miehet ovat sellaisia jotka ei kiinnosta vastailla. Samaa koskee ”meitä naisia” että jaksattaako me vastailla miesten viestiin vai ei vai johtuuko siitä miellyttääkö enään?
Jos mies on todella kiinnostunut treffien aikana sinusta, niin hän olisi kutsunut kahville toisella kertaa mutta sitä ei kukaan voi tietää koska tai milloin.  Jos mies kertoo sinulle viestillä tai kasvotusten niin sillä on kiire koulussa tai töissä, niin pakko ottaa vastaan syyt ja ymmärtää, mutta onhan se vaikeaa. Mutta kaikki aikanaan että kyseinen miehellä on aikaa pyytää sinua ulos tai vaikka kahville hänen luonaan tai ravintolaan, niin saatte viettää aikaa viikonloppuun.

On hullua ajatella miehistä joka ei ”vastaa viesteihin” joka on löytänyt toisen kumppanin tietämättään! Jos arvaillaan 20-30% siitä miehet löytää toisen kumppanin jostain ja eiväthän vastaa yhden kumppanin viesteihin jonka kanssa ollut treffeillä ja on kiinnostunut.  Voi olla mahdollista mutta sitä ei kukaan suhdepsykologiassa voi ymmärtää miksi miehet tekevät näin.  Jokaisen naisen painajainen ja pelko kertoo ”onko hän löytänyt toisen naisen kun ei vastaa mun viestiini?”… Samaa koskee myös miehiin jotka ajattelevat kuin naiset ajattelevat, kuten tiedetään! 

Miehistä emme voida tietää, onko kiinnostunut kyseistä henkilöstä vai ei ole? :-/ 
Vaikka monet naiset ja sekä miehet harrastavat treffiä kuin harvemmat ihmiset harrastavat jotka ei vähempää kiinnosta tietää tulevasta kumppanin mielenkiintoisia tietoja, mitä ei ikinä tiedä esim:
- Asuu kartanossa yli 200- 500 neliössä, jonka hän omistaa ison tontin ja jossa on hevostiloja jne.
- Yllätyshullu
- Omistaa viinitiloja jne.
- Maanviljelijä, joka rakastaa luontoa ja eläimiä
- Omistaa hotellin
- On urheiluhieroja
Jne......

Näitä ihmisiä löytyy kun käy treffeillä ja varmasti kiinnostaa! :) ;)


Paljon rakkautta,
Beautiful
<3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47