lauantai 19. marraskuuta 2016

Minusta(ko) Personal Traineriksi?

©Summer Is Beautiful As Woman
Minusta(ko) Personal Traineriksi?
Tämä herättää itselleni mielenkiinnon ammatista, siis olenhan kiinnostunut paljon hyvinvoinnista ja liikunnasta. 
Suurin osa ihmisistä on sanonut ja kysynyt minulta sitä, "oletko ajattelut hakea personal traineriksi?" ja "Hei!, sinusta olisi hyvä personal traineksi?". 

Tykkään mielelläni auttaa sellaisia ihmisiä jotka eivät tunne kuntosalin laiteita ja niiden käyttöä!  Auttaminen ja tukeminen on personal trainerille tärkeä sellaisille ihmisille jotka tarvitsee tukea liikuntaa ja hyvinvointiin ja sekä kannustusta.
Siis, olenko ajattelut hakea personal traineriksi!? Personal trainer- koulutukseen hakemiseen tietysti maksaa mutta niiden sisältää sellaisia materiaalia mitä valmentajan pitää oppia sellaisia asioita jonka voisi asiakaan kanssa toimia ja antaa sellaisia neuvoa kuntosalissa laitteiden käytöstä ja asennoista ja liikeradoista, jonka asiakas ei tekisi sellaisia virheitä ja eikä satuttaisi itseään! Tietysti valmentajan pitää myös kuunnella asiakaan omia motivaatiota ja unelmia! ;) Personal trainer tekee myös ruoka- ja treeniohjelmia asiakkaalle ohjeiden mukaan jonka pitää noudattaa!


Olisin mahdollista olla hyvä personal traineriksi, koska uskoisin että olen yli kolme vuotta ollut kuntosalilla käynyt ja tunnen kuntosali laiteita ja käytön kokonaisuuden. Olisi hienoa ja kunnia olla personal trainerina ja osata neuvoa ja näyttää mallia niille ihmisille miten tehdään pepputreeniä?,  Miten tehdään super kyykkyjä?, Miten tehdään vatsalihaksia? ja kaikkea mitä asiakas haluaa sekä tietää.

On sellaisia ihmisiä jotka ovat aloittelijoita ja tarvitsevat tukea liikuntaan ja hyvinvointiin, vaikka suomalaisia on yli 2 miljoonaa ihmisiä jotka jakaa meitä kaikki esim. Ylipainoisia, diabetes kärsiviä, kunto on heikentynyt, hyvinvoinnista ei pidetä itseä huolta, epäterveellinen ruokavalio ja ryhti on huono.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...