Zumba®

Zumba® on aerobicinen fitness-ohjelma, joka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin.
Ohjelmaa koostuu intervallityyppisestä ohjelmasta, jossa osa liikkeista tehdään nopealla ja osa hitaammalla tempolla. Liikkeet kohdistuvat yksittäisten kehonosien sijasta koko vartaloa.
Ohjaaja voi halutessaan luoda itse tuntisisältönsä ja valita Zumba-tunneilleen, jolloin jokaisen ohjaajan tunnit poikkeavat toisistaan. 
Harrastajilla on paljon mahdollisuus kokeilla eri maista tulevien ohjaajien Zumbaa Master Class- tapahtumaa. Zumba on kuitenkin tanssilaji, joka sopii kaikenikäisille ihmisille. 


Zumba® Toning 

benefits to zumba toning - Google Search:
Kuva: google.ca
Zumba® Toning yhdistää perinteiseen Zumba®-tuntiin ja kevyillä painoilla on tehtävä lihaskestävysharjoitelun hyödyt hikiseen, hauskaan ja tehokkaaseen tuntiin.
Toning-tunnilla keskitytään normaalia Zumba®-tuntia enemmän lihaskuntoa ylläpitoon ja koko vartalon kiinteyttämiseen. Apuna kätetään pieniä käsipainoja (0.5-2,5 kg) tai marassimaisia Toning Sticksejä. Pieni paino tarjoaa hieman lisävastusta ja auttaa keskittymään tiettyyn lihasryhmään sekä ylläpitämään lihasjännitystä.
Helppohin tanssiaskeliin yhdistetyt lihaskuntoharjoitteet kehittävät kestävyyttä ja koordinaatiokykyä. Tunti sopii naisille kuin miehillekin ja vasta-alkajasta himotreenaajaan.


Zumba® Kids


Kuvahaun tulos haulle zumba kids
Kuva: Nexplore
Zumba Kids pohjautuu liikkeiltään paljon lattarirytmeihin sekä hiphopiin ja sopii siten niin tytöille kuin pojillekin. Tunnit antavat sopivasti haastetta ja hauskanpitoa niin ensikertaisille kuin jo pidempää tanssia harrastaneille.
Zumba Kids-tuntien tavoitteena on tarjota lapselle onnistumisen elämyksiä, jonka kautta lapsi voi löytää liikunnan iloa. Tunti kehittää erityisesti koordinaatiota, tasapainoa, rytmitajua ja monipuolisesti kehohallintaa. Tavoitteena on kehittää lapsen motorisia ja sosiaalisia taitoja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47