sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Sinkkuelämää 2016 osa 31

Sinkku & neitsyt

Jokainen kokee itseään olevansa sinkku ja neitsyt muttei olla ainoat tässä maailmassa. Onko mahdollista sinkku ei saa seksiä, jos olisi itsellään se kumppani? Onko neitsyys häpeämistä? Voiko saada pakit siitä, jos ei ole neitsyt?


Eihän neitsyys siinä ole mitään häpeämistä ja noloa, jos ei ole koskaan elämän aikoina harrastutettua seksiä oman kumppanin kanssa tai ei ole valmis menettää neitsyyden. Neitsyys on monelle naiselle yleinen aihe jonka ei tarvitse edes hävetä olenkaan ja joka on täysin turhaan miettiä!
Mikä meitä on kiire menettää neitsyyden? 

Tässä pitäisi olla omassa järjessä päättää VAI omatahtoisesti kenen kanssa tahdot menettää oman neitsyyden se oikean kanssa jonka voit luottaa. Kumppanin kanssa voi keskustella neitsyydestä rehellisyydessä joka on miehistä hyvä aloite ja kannattaa.

 :
Samantha Jones tietää ja rakastaa seksiä.
Kuva: Odyssey
Sinkkuna on vaikeaa saada seksiä tietysti ilman kumppania että jos haluaa luopua neitsyydestä luotettavalle ja tärkeälle henkilölle mutta kärsivällisyys on myös tärkeää odottaa sellaista hetkeä kun löytyy sellaisen kumppanin jonka voi pitää vakava suhteen. 
Neitsyys ei ole epänormaalia vaikka jotkut ainakin luulee olevansa mutta sehän on normaalia jonka ei tarvitse miettiä olenkaan vaan ainoastaan elää normaali elämää kuten muut ihmiset elävät sinkkuina ja neitsyinä.

Vaikeaa arvioida, kuinka paljon sellaiset ihmiset jotka harrastavat seksiä eri ihmisten kanssa kuten esimerkki Samantha Jones Sinkkuelämää TV-Sarjasta?!
Sinkkuus ja neitsyys on normaalia sinkkuelämässä ja uskoa siihen että kumppani voi tulla vastaan. 
Todella harvinaisia tapauksia voi naisille sattua parisuhdessa, jotka ei ole neitsyjä niin saa jostain syystä saa miehiltä pakit. Harvoin näistäkin kuulee ja eikä ihme ettei miehet saa naista jotka antavat pakit jotka eivät ole ”neitsyjä”! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

60 ideaa mitä pitäisi tehdä, kun täyttää täydet 30 vuotta?

Kuva: Pixabay Valitse itsellesi 30 asiaa, jonka varmasti haluat toteuttaa ja tehdä, kun täytät täydet 30 vuotta. Ja on sellaista ai...