Sinkkuelämää 2016 osa 24

Onnellinen parisuhde

ABC's Revenge | Emily Thorne & Daniel Grayson | Emily VanCamp & Josh Bowman ✨:
Josh Bowman ja Emily VanCamp tutustuivat toiseensa Kosto televisisarjasta vaikka Josh ja Emily on edelleen onnellisesti yhdessä.

Onko sellaisia ihmisiä, jotka ovat onnellisia parisuhdessa? Saattaa löytyä joitain parisuhdessa olevia ihmisiä jotka kokee jonkinlaisia onnellisuutta.
Olen törmännyt sellaisia ihmisiä jotka ovat onnellisia kumppanin kanssa mutta riittääkö onnellisuus kokonaan!? Tietojen mukaan jokainen parisuhde aikoville onnellisuus tarvitsee paljon rakkautta, annetaan toisillemme paljon aikaa, tukea, huumoria, romantiikkaa, intohimoa, läheisyyttä, kunnioitus, vastuu jakaminen, oma tilaa ja välittäminen.
funny, relationship, samantha, samantha jones, satc:
Pinterest
Jos tuntuu oikeasti, et saa sitä tarpeeksi onnellisuutta kumppanin kanssa, jonka olet itse ajattelut. Se on todella masentavaa jos ei saa oikeasti onnellisuutta omaa kumppanin kanssa jonka seurustelet tällä hetkellä aika pitkää ja on epävarma siitä onko hän sopivat esimerkiksi avioliitoon tai avoliitoon!?
Pystyn todella aistimaan parisuhde olevia ihmisiä jotka esimerkiksi miehistä kokee masentunut ja on väsynyt oikeasti. Mikä voi aiheuttaa alapäin suuntautumista miehillä? Onko parisuhdessa ongelmia? Onko työpäivä raskasta? Miksei hymyilytä?


Onnellinen suhteet eivät monelle sovi olenkaan ja harvoin sitä törmää kadulla mutta esimerkkejä voi löytyy mm. Mustasukkaisuus, vakoilua, kiusallisia tilanteita, mokailua petipuuhissa ja jossain, ei anneta paljon aikaa toisilleen, intohimoa ei ole, eikä välittä omasta kumppanista ja löysää rakkautta… Onneton parisuhde on täysin katastrofinen jos ei saa sitä paljon rakkautta saada vuoden aikoina mutta töitä siihen vaatii! ;)

Mitä ”me” naiset voisimme tehdä asialle, jos tuntuu oikeasti tahdot onnelliseksi suhteessa? Mitäs, jos kumppani ei pysty olemaan kanssasi onnellisena loppuelämän? Jokaisen meidän pitäisi huomata suhteessa että oma kumppani ei masennu tai voi huonosti!
Mutch Love,
-Beautiful-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47