sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Sinkkuelämä 2015 osa 16

Ihastuminen

I would much rather be at home, painting rainbow colors on my face..picking flowers..and taking pictures. This is beautifulOlen joskus ihastunut silmänräpäyksessä miehiin mutta vahingossa tietämättä varattuihin miehiin. 
En ole koskaan elämässä ihastua varattuihin mutta ei se maailmaan kaada! Vaikka mies on varattu joka kihloissa niin miksei löydy sormusta? En voi ymmärtää itseäni, miksi en näe että joku on varattu ja miksi parhaat viedään silmien edestäni! :D
Jos joku tietäisi ja kertoisi, mistä komeat miehet oikeasti tehty? Aika moni mies on ihastunut muhun mutta ei sillei voi mitään jos jotkut ihastuvat minuun.
Koska olen mukava, järkevä, hyvä, ystävällinen ja ihana persoonalinen ihminen mutta ymmärän sen "jotkut naisista" reagoi mustasukkaisuudesta minuun vaikka miehet ovat ihastunut.

Ihastuminen on voimaks tunne jonka jokainen tuntee oikeasti että olet ihastunut. Se on vaikeaa kertoa ihastumisesta jollekin henkilölle jonka oikeasti ihastut mutta se vie paljon aikaa kertomatta jos on varattu henkilö. Ihastuvaisuus ei ole rakkaus vaikka moni luulee että on rakastunut mutta se ei ole.
Teinkö oikeasti virheen, kun kirjoitin kirjeen jonka paljastin ihastuneen yhteen tyyppiin (en haluaisi mainita nimeä) mutta tällä hetkellä hän seurustelee uuden tyttöystävän kanssa?!... Hän on alkanut välttämään minua ja se on aivan lapsellista meininkiä. Kaverit voi rakastaa tai ihastuu toisiaan mutta miksi aina otettaan herneet nenään asiasta!
Olen todella epäonnistunut ja koitan välttää ihastumisiani kenenkään mutta H-Ä-V-E-T-T-I kirjoittaa syntymäpäiväkirjeen joista paljastn ihastumisestani!


Voi toki ihastua julkkiksia jonka oikeasti ihailen ja kunnioitan heitä: Jesse McCartney, Alyssa Milano, Emily VanCamp, Jensen Ackles, Katie Cassidy, Pink, Jutta Gustafsberg, Sarah Jessica Parker, Hugh Jackman, Jim Carrey jne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

60 ideaa mitä pitäisi tehdä, kun täyttää täydet 30 vuotta?

Kuva: Pixabay Valitse itsellesi 30 asiaa, jonka varmasti haluat toteuttaa ja tehdä, kun täytät täydet 30 vuotta. Ja on sellaista ai...