maanantai 3. maaliskuuta 2014

Sinkkuelämää 2014 osa 6

Miksi emme uskalla lähestyä miehiin?Pyydä rohkeasti miestä treffeille?
Kuva: Cosmopolitan.fi
Jokaisen naisten tulisi miettiä tai jopa pohtia sitä asiaa, jos näkee unelman tai komean miehen jossain ja ei uskalla lähettyä miestä mutta missä on vika?:o Monen mielestä on helppoa iskeä miestä jossain baarissa, bileissä, puistossa,bussissa, harrastuksissa, kirjastossa jne... Jokaisesta meistä menee lukkoon mutta se ei maailmaan kaada, jos lähestyy miestä tai naista ja osaa sanoa hymyillen ” Hei!” tai ”Moi!” mutta se on ihan ok...
Olen huomannut itseltäni sen että miksen minä uskalla lähestyä miestä!? Mutta osaan moikata hymyilen sellaisille ihmisille, jonka oikeasti tykkään ja aina tulee sellainen olo ” onko hän kiinnostunut minusta vai ei?” 
Olen koittanut hymyillä miehille jossain mutta se ei todella ikinä toimi ja eikä miehet ota siitä huomioo yhtään jos hymyillee korviin asti :D, vaikka asiatuntijat kertoo naisten lehdissä! Tykkään jutella miesten kanssa ja jotka ovat samaa mieltä minun kanssa ja hekin tykkää jutella minun kanssa asioista

En harrasta baarin menoa yhtään (jos sattuu olemaan karaokea) tai jossain käy keskustassa illalla kävelyllä. En viihdy porukassa yhtään mutta viihdyn ainoastaan yksinään! Tiedän sen että, isäni koittaa auttaa minua löytämään miestä mutta se on minulle aivan turhaan.. Toivoisin kovasti että, joku pyytää vaikka minut kahville ja pystyn keskittymään opiskeluun sivussa!

Ei yhtään pyyntöjä tullut tällä ketkellä mutta joskus lähitulevaisuudessa vois tulla, toinen entinen poikaystäväni kanssa olemme ystäviä :) ja hän on saanut uuden tyttöystävän itselleen, jonka olen tyytyväinen ja en ole mustasukkainen yhtään mutta hän on pahoillaan siitä et treffit menivät jotenkin "sukset ristiin" monta kertaa.
Sinkkuna ei ole mitään hävettämään jos vaikka näkee komeita miehiä ympäristössä tai jossain.
Jotkut tai isäni on sanonut minulle mielipiteistä siitä että 23 tai 24-vuotiaana pitäisi olla mies kainalossa! Olen yrittänyt saada miestä itselleni mutta kaukosuhteet pistää suhteen poikki ja treffistä ei tule mitään, ja olen luovuttanut kokonaan kahden entisestä suhteesta aivan turhaan. 


”vaikka nainen voi olla ruma tai jopa kaunis niin ulkonäöltään mutta joka ei ole mitään merkitystä!”

Todella harhaluuloa löytyy miehillä jotka hakee jostain baareista hyvän naisen itselleen mutta se ei pidä paikkaansa! 10%-15% Miehistä löytää jostain paikasta muttei baareista ja kyllä miehet löytää se oikean eli kaupasta, kuntosalilta, uimahallista, opiskelu-aikoina ja vaikka verkostaMutta huolen aiheeni yleensä kuuluu ”Miksei miehet uskalla lähestyä naisiin?” ,vaikka nainen voi olla ruma tai jopa kaunis niin ulkonäöltään mutta joka ei ole mitään merkitystä! 10% miehistä ajattelee haaveena että nainen tulisi olla kaunis, jonka voisi rakastaa ikuisuuden asti… Jos miehet eivät uskalla lähestyä naista, niin suosittelen vaikka  ottavat rennosti ja  kysyy hyvän iskurepliikin tai kehumista ja varmasti toimii.

Erityisesti ihmettelen sitä suureesti et ihminen voi löytää se oikean jostain vaikka kaupan jonosta tai harrastuksesta mutta en usko kuitenkaan et baarista voi saada se oikean!  Naiset tykkää sporttisista miehistä erityisesti ja maailma on muuttunut nykyaikaan tällä hetkellä ;) 

Kertokaa lukijat minulle, oletko koskaan elämässä pyytänyt miestä tai naista treffeille?


- Beautiful 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

60 ideaa mitä pitäisi tehdä, kun täyttää täydet 30 vuotta?

Kuva: Pixabay Valitse itsellesi 30 asiaa, jonka varmasti haluat toteuttaa ja tehdä, kun täytät täydet 30 vuotta. Ja on sellaista ai...