torstai 6. maaliskuuta 2014

Haaste teille!

Tämän 31.3.2014 alkaa Polkupyörälle tai kävele töihin ja kouluun jopa vapaa-ajalla! - tapahtuma joka jatkuu syksyyn asti vaikka!  Jos haluaa haasteen itseä vastaan ja haluaa pudottaa painoa vaikka 10-20 kiloa jokaisesta kuukaudesta. Suosittelen sellaisille ihmisille, jotka taistelevat painojen vastaan ja luovuttamisesta ei kannata surra vaikka on ottanut haasteen vastaan!
Kaverit voi toki osallistua ja ottaa haasteen vastaan mutta voi kannustaa tukea painon pudotuksessa, ettei luovu haasteesta vaikka laihdutus ei mene erityisesti putkeen. 
Perheenjäsen tai työkaveria voi haastaa kyseiseen kisaan, muistakaa kehua kovasti ja tietysti kannustaa toisia!

Ruokavaliot täytyy olla erityisesti vaativa, jonka voisi auttaa pudottamaan painoa esim. Vähähiilihydraattinen - ruokavalio.


Vähähiilihydraattista voin kertoa lisää myöhemmin...

Minun ja monen ihmisten (valmentajat) täytyy kannustaa sellaisia ihmisiä jotka kärsivät erityisesti vaikka on ylipainoinen. Ylipainoisilla ihmisillä löytyy paljon oireita eli diabetes, kolesteroli korkeat, Kihti, nivelongelmia, nivelrikko ja monia tekijöitä. Vaikka ylipainoinen ihminen ei tiedä sitä kaikkea, minkälaisia ongelmia tulee vastaan tulevaisuudessa ja jos ei lopeta lihomisen kokonaan.

Pyörät kuntoon ja menoksi ja jopa kävelen! ;)

Säännöt:
- Ota kuva entisestä vartalosta tai kokonaisuudesta itsestäs.
- Merkitse paperiin tai vihkoon entisen painon.
- Syksyllä otat kuvan ja merkitset painon mitan niin huomaat muutoksen! ;)


Osallistu haasteeseen facebookissa ja kutsu kaverisi mukaan haasteeseen! 

Onnea kisaan!
- Beautiful 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...