tiistai 14. kesäkuuta 2011

Autonromujen naapureiten ongelmajäteenä

Miltä tuntuu olla naapurina, kun yhdellä naapurilla on voi löytyy autonromuja 5-15 kpl takapihalla?
Tästä asiassa tuli mieleeni, kun monella on tontilla autonromuja mutta siinä on ongelmia voi tulla omalle naapurille. Autonromuista voi tulla ongelma jätettä eli siinä on akkuja, bensiiniä ja kaikkea vaaraa ympäristölle.
Täytyy hieman ajatella kun on eläimiä omassa pihassa ja samoin omalla naapurilla niin jos eläimet eli kissat tai koirat voivat juoda ojasta vettä mutta ojassa on akkua ja bensiiniä jotka on vuotanut autonromuista kun on vettä tullut taivaalta, miltä tuntuu jos me kaikki olisimme eläimiä niin juodaan ojasta vettä? Eläimet voi saada maksa sairauden ja kuoleman, jos on juonut enemmän niin kuka on vastuussa siihen?
Autonromuista voi viedä romutamolle eikä omalle pihalle! Jos myyt romutamoon autoja niin voi saada jotain hintaa kun pyydetään.
Ajatelkaa edes omaan tulevaisuutanne parasta ja ottakaa edes todella!Jos ei homma toimi niin oma paikkakunnan Ympäristönsuojelu henkilöön täytyy ilmoitauttua asiasta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...