perjantai 1. huhtikuuta 2011

9 Digits (One in a Billion) - Musiikkivideon arvostelu

Martina Aitolehti on suomalainen viihdealan yrittäjä, laulaja ja tv-esiintyjä. Koulutukseltaan on parturi-kampaaja-maskeeraaja.
Vuonna 2005 Aitolehti levytti musiikkia yhdessä toisen salasuhteestaan julkisuuteen nousseen esiintyjän Marika Fingerrosin kanssa.Salarakkaat-nimeä käyttänyt kaksikko julkaisi ensin singlen Salarakas ja myöhemmin samaa nimeä kantavan studioalbumin. Albumi sisältää cover-versioita tunnetuista suomalaisista iskelmä- ja popkappaleita.
Aitolehti jatkaa musiikkiuraansa vuonna 2011, kun hän julkaisee ensimmäisen soololevynsä. Martina--niminen englanninkielistä tanssipoppia sisältävä levy julkaistaan maaliskuussa 2011. Levyn ensimmäinen single on Dance- pop-biisi 9 Digits,joka julkaistiin digitaalisesti 29.tammikuuta 2011.
Lähde:Wikipedia

-  9 Digits (One In A Billion) on todella hyvä biisi jonka en ole koskaan kuullut, musiikkivideo on ihan hyvä minun makuuni ja ei kukaa ulkomaisesta artisti pysty tai keksi tällästä.Mutta olen ihan sanaton...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...