lauantai 30. huhtikuuta 2011

Onko siemenet ja kukkasipulit mullassa?

Kesä on tullut ja on aika tehdä puutarha hommia omaan kotiin tai mökille. Siementen laittaminen turveruukkuun joka  on helppoa  kasvattamaan alkuja jonka voisi laitaa avomaille maalle tai isompiin ruukuille.
Jos olet ympäristön huolehtivainen niin suosittelen Ecopulp Turveruukkuja  jonka voit mennä katsomassa http://www.ecopulp.fi –sivustolle ja kaupoissa myös myydään Ecopulp tuoreruukkuja.
Jos mökillä tai kotona on laitettu viime vuonna kukkasipuleita maalle niin se auttaa todella paljon ja täytyy muistaa ottaa rikkakasvit pois. Kukkasipuleita on tullut uusia myyntiin jossa on ihania liljoja, pioneita, Gladioluseita, tulppaaneita, Daaliaa ja kaikkea ihania. Jos on mieli laitaa lisää niin laita nopeasti kun kukkasipulien istutusaika on todella pitkät ja muistakaa lannottaa todella hyvin ja kastella illalla.
 
Pitkäperjantaina  Olen itse laittanut ecopulp turveruukkuun ja muihin ruukuille eli jogurttipurkkiin,Voirasiaan ja purkinkansini siemeniä jotka ovat :Tuoksuherne,  sokeriherne, isoaurinkokukka, värinokkonen, kirjolupiiniseos, leijonankitaseos, Ruusupapuja.
Olen tehnyt nimilappuja niille, jos joku kysyy … Olen tilannut muitakin kasveja ja kaikkea hyvää takapihalle jossa on niin kauheasti tilaa.


Tällä viikolla:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...