lauantai 28. tammikuuta 2017

Sinkkuelämää 2017 osa 34

These easy computer tricks will make work a breeze so you don't have to worry about why your computer is struggling to start up!:
Lainattu : Pinterest

Nettideitti vai ilman?

Saako oikeasti nettideitin kautta kumppanin? Millaisia kumppania voi löytää netistä? Onko sinkkuja? Mitäs, jos ei löydy ketään sopivaa kumppania? Voiko oikeasti elää ilman nettideittiä? Onko pakko hyväksyä, että joku pyytää seksiseuraa?

Suomessa löytyy sellaisia ihmisiä jotka käyttävät nettideittiä ajan kuluksi tai jopa vapaa-ajalla. Netin kautta voi ehdottomasti löytää kumppanin, kun vaan osaa keskustella rehellisesti ja tutustuu. Uusia ihmisiä on todella mielenkiintoisia sekä haluaa tutustua ja etsiä sellaista kumppania jonka jokainen ihminen haaveilee. Ei tarvitse edes stressata, jos ei sopivaa löydy netistä. ;-)
Kumppaneita on monenlaisia ja persoonallisia sekä eri luonteisia. Varmasti jokainen on erilainen mutta mehän olemme kaikki ihmisiä ja varmasti joku kumppani löytyy. Jotkut osaavat kuvastaa itseään kirjoittaessa kuin muut eräät eivät kovin kirjoita itseään deitti-palveluissa... Muistaa olla rehellinen, enemmän positiivista, olla asiallinen, ystävällinen, olla aktiivinen ja muista oma turvallisuus!
Jokainen suomalainen varmasti pohtii, onko netissä sinkkuja vai ei? Tottakai varmasti löytyy sinkkuja kun vaan etsii vaikka 24/7 tuntia vuorokautta!

Hetkinen! Kuka sellaista sanoo, ettei löydä kumppania netistä!? 
Ymmärrän yskän, kuin vaikeaa löytää sellaista kumppania itselleen. Monet ovat suomalaisista tarkkoja sekä nirsoja netissä ja katselee tietoja eli ikä, ulkonäkö, käyttääkö hän kyseinen henkilö alkoholia ja tupakkaa? luonne, harrastukset, mitä kukin kuvailee itseään jne. 
Kumminkin pitää lukea erityisiä sääntöjä nettideittailusta!!

Miksi jokaiseen suomalaisia naisista ei nappaa miestä netissä, vaikka lähettäisi viestejä kaikille miehille "joka kiinnostaisi oikeasti"? Muttei miehet eivät koskaa oikeastaan vastaa viesteihin! Vaikka maailmassa ja erityisesti Suomessa löytyy sellaisia miehiä, jotka tarvitsevat naisia ja kyllä naisetkin tarvitsee miestä ja aina jopa hätätapauksessa! 😉
Ilmankos, kukin kumppanin löytäminen yleensä hankalaa ja epäonnistumisia, jos ei täydellä omia kuvauksia sekä profiilikuva. Sehän tärkeä tehdä se heti!

Sex and the City:
Kuva: Pinterest
Jos välillä tuntuu, että hukkuisi vääränlaiseen ihmisiin netissä, pidä tauko tai lopeta kokonaan!!! Suosittelen lämpimästi! ;)  Kyllä jokainen elää ilman deittisivustoja ja helpottuu siinä tilanteessa, ettei vääränlaiset ihmiset löydä tai tunnista kun on poissa netistä. Pitkä tauko tekee hyvää ja nähdä maailmaa sekä tehdä omia päätöksiä, ettei kukaan edes pysty tuomitsemaan sinua! :) 

Seksiseuraa tai jopa sellaisia hemmoja, jotka ehdottaavat panemista on hirveästi täynnä netissä, joista on helposti kieltäytyä tai olla vastaamatta kutsuihin ja pyyntöihin! Mitä ideana siinäkin on ja viedä neitsyyden kaikilta vai haluaa nauttia seksistä! Pitääkö oikeasti rikkoa jokaisen sääntöjä netissä joista voi hakea seksiseuraa pyytämällä vaikka sanotaan suomenkielellä "treffiseuraa" muttei seksiseuraa!
Sellaisia ihmisiä joillakin on AIDS, Herpes, Kondylooma ja monia muita sukupuolitautia, joista kannattaa kysyä ennen ryhtyy seksiin!  

Sano EI sukupuolitaudeille!

Onnea etsintään ja varmasti joku se oikea löytyy!

Mutch Love,
Beautiful


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...