tiistai 24. tammikuuta 2017

Mukana Fitverstas PR-tiimissä

Henkilön Fitverstas kuva.


Tuli haettua eka kertaa Fitverstas PR-tiimiin ja pääsin tottakai mukaan! :)Voi toki kertoa myös teille, miksi hyvinvointi ja liikunta ovat tärkeä minulle?

Olen tehnyt sellaisen päätöksen, kun valmistui keväällä pukuompelijaksi vuonna 2011 Turussa, niin ryhdyin tekemään terveellisen elämäntavat mutta se on uskomatonta! :) Enkä käy Hesburgerilla syömässä aterioita ja valmisruokia joka päivän ja aina kerran viikossa mutta epäterveellinen ruoan syönti oli minulle liikaa!! 
Tajusin sen et en halua tulla lihavaksi, vaikka syö pahan tai mielihalun mukaan.  Kumminkin joka kerta kävelin kauppaan tai kauppatorille ostoksille niin siinä kului energiaa ja kaloreita.  Joskus olen ollut kuntosalilla niin ei ollut sellaista motivaatioita kohdillaan... Opiskellessa olin sillein, ettei ollut itsetuntoa kohdillaan, vaikka sitä ei huomannut ja kiloja tuli lisää vyötäröön tai koko kroppaan.

Alaselkäni jostain syystä särkemään työssäoppimisessa ja muissa hommissa, kun olen nostelut painavia tavaroita töissä ja ei se ollut mukavaa, kun välillä särki alaselkä kuin hoosianna! :D
Jostain syystä aloitin kuntosalin käynnin ja tekemään vatsalihaksia ja kuntoutus kyllä vaatii, vaikka ei ole ollut varaa Personal Traineriin. Välillä pitää tehdä vatsalihaksia, ettei ne lässähdä kokonaan syvät vatsalihakset ja eikä se ole mukavaa kärsiä kivuista. Mutta sehän vaatii aikaa kärsivällisyyttä! :)

Henkilön Fitverstas kuva.
Fitvestas on Instagramissa, facebookissa ja kotisivussa, jonka voi tutustua sekä seurata tai tykkätä.
Fitverstas sivuihin voi mennä tutustumaan heidän sivuaan ja lukemaan, eli mars lukemaan! :) 
Vaikka minulla ei ole kokemusta mutta pakko tutustua heidän ohjelmiin mutta suurin osa ohjelmapaketeista on hinnalta 15-29€ ja maksutapoina käy laskun lisäksi smatum, tyky ja ePassi. Tietysti heillä on ystävällinen asiakaspalvelu jossa saa nopeasti apua ja neuvojakin, jos joku asia tökkii. Siellä on Personal Trainer-palvelua jonka voi valita itsellesi, jos tahdot pudottaa ylimääräisiä kiloja. 

Nyt siirrytään tähän yhteistyöhön! Ohjelman jonka valitsin testaavaksi Gym & Home -ohjelman. Joka kestää 4 viikkoa joka maksaa 29€ eli sillä hinnalla saa monta valmisruokaa ja juotavaa jääkaapin täyteen!

Gym and Home-ohjelmaa kuuluu:
- Ruokavalio (monipuolinen tai erityisruokavalio)
- Kuvaalliset treeniohjelmat salille ja kotiin
- (sisältää video)
- Saa sekoittaa treenejä eli yhdestä ohjelmapaketista 8 viikon kokonaisuus.Luukku 24

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA! Tänään saa avata joulupaketeitta, jouluruokaa syödä ja joulusaunaa käydä ja katsoa suosikkielokuvia ...