lauantai 31. joulukuuta 2016

Turvallista ja hyvää sekä onnellista uutta vuotta 2017!

Hei!

Summer Is Beautiful As Woman-blogi on saanut kaupan avattua ja ideoita tietysti tulee kun ehtii tekemään niitä! :D Olen keksinyt lukijoille sellaisia tuotteita ja kirjoittanut tekstejä moneen tuotteisiin, joka ei paljoa maksaisi yli 50 euroa.
Tuotteet on välillä kalliit tai halpoja ostaa verkkokaupasta, mutta totuus piilee grafiikan suunnittelijoiden hinnoista ja käyttöoikeudesta.

Pukuompelijana voisin vinkiksi antaa ostajille ja kulutajalle!:
" Mutta hinnoista ei kannata oikeasti välittää onko tuote oikeasti kallis vai halpa?! Tyyli ja laatu on monelle ihmisille myös tärkeää sekä mistä on valmistettu ja mikä materiaalia käytettään ja sekä tuotteen suunnittelija ja yritys?" -Beautiful 
Olisi paljon fiksumpaa ostaa kotimasia vaatteita, kenkiä ja koruja. Saisimme paljon työpaikoja työttömille ihmisille ja sekä minulle.
 


Jonka voi mennä katsomaan ja tutustumaan erilaisia kategorioita osoitteeseen: https://shop.spreadshirt.fi/SummerIsBeautifulAsWoman 


Tuleva 2017 lupaus blogiin:
Hyvinvointi ja liikunta antavat paljon enemmän tietoa blogiin ja tietysti Instagramissa on tullut treenikuvia ja videoita jonka voit seurata ja tykätä. Hyvinvointiin yleensä kuuluu ruokavaliot joista voi saada paljon tietoa esim. Proteiinista, rasvasta, hiilareista, ja lisäainesta jne. 

Terveyden liittyvää juttuja on varmasti myös tärkeää hyvinvointiin ja liikuntaa ihmisille!
Yleisiä juttuja tulee liikunnasta voi tulla ongelmia harrastuksissa esimerkiksi, jos on polvi rasittunut jopa kaipaa jotain vahvistusta siihen hoitoon, jos on vaikka selkä jotenkin kipeä tai jumissa ja monia muita asioita on tulossa. 

Sinkkuelämää jatkaa edelleen uusilla puheaiheena ja vinkeillä, joista jokainen sinkku miettii tosielämässä sekä miten toimitaan ja emme jää yksinään miettimään yhdestä puheaiheesta! Vaikka jokainen on mies/poika tai nainen/tyttö voi ja haluaa varmasti lukea sinkuelämän puheaiheita 😏 Puheaiheita on yleistä puhua ja kirjoittaa vaikka seksistä, sukupuolista, parisuhteista, erosta, sydänsurusta, riidoista, treffeistä, entisestä poikaystävistä tai tyttöystävistä, vauvahaaveista, salarakkaudesta sekä paljon muutakin! ;-)


Sex and the City. Color coordinate for the bach!:
gossip.whyfame.com 
Toivotan kaikille lukijoille ja seuraajille oikein hyvää ja turvallista uutta vuotta 2017!

Ensi vuonna on uusi vuosi ja uudet kujeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

60 ideaa mitä pitäisi tehdä, kun täyttää täydet 30 vuotta?

Kuva: Pixabay Valitse itsellesi 30 asiaa, jonka varmasti haluat toteuttaa ja tehdä, kun täytät täydet 30 vuotta. Ja on sellaista ai...