Sinkkuelämää 2016 osa 33

 Miksei me emme löydä ketään?

Tämä jokainen on miettinyt omassa mielessä, miksei minä löydä ketään!? Netti täynnä pulloillaan keskustellaan, miksi ei saa olenkaan ketään? Jokainen meistä harmittelee, ettei löydä sitä mitä oikeasti etsii.

Löytyykö ketään nettideittisivustosta? Onko itsetunnosta kiinni? Pitäisikö lopettaa murehtiminen kokonaan? Löytyykö ketään harrastuksessa?


Johtuuko siitä, emmekö me pysty lähestymään vastakkaisen tai samakaan sukupuolta helposti?.. Vai pystymmekö me lähestymään vastakkaisen tai samakaan sukupuoleen.

Meidän pitäisi hetken istua ja ottaa jonkunlaisen muistikirjan pöydälle sekä kynän käteen ja miettiä, mikä on itsellä miinusta (-)? Ja mikä on itsellä plussaa (+)?
Ymmärrämme itsemme, miksei vaan löydy ketään jonka kanssa voi rakastaa sekä olla lähellä. Mahtaako edes auttaa nettideittisivustot tai tinderit ja muut tähän kumppanin hakuun? Nettideittisivustoilla voi tutustua muihin ihmisiin ja saa ystäviäkin. Voi tulla vahingossa löytyä sellaisen kumppanin jonka olet etsinyt. Tietysti jos treffit kiinnostaa niin älä kieltäydy kutsusta! 
Jos on entinen mies tai nainen joka kutsuu sinua treffeille niin kieltäydy kutsusta.
Sex and the city                                                                           More
Kuva: Pinterest/ Sinkkuelämä

Pitäisikö korjata itsemme itsetuntoa paremmaksi vai ei? Kyllähän meidän pitäisi jotenkin korjata itsetuntoamme jos käytös onkin rumaa.
Jotkut voi olla ylipainoisia tai jotkut voi olla, ettei ole kaunis ulkoapäin tai jotkut ovat liian lapsellisia tai jollain on liian diiva-asenne ja monella on asenne vika.  
Mutta uskoisin monet tietää missä voi olla vikaa itseltämme. Jokainen ei sinänsä huomaa itseään vikaa itsetunnossa, että vastakkainen kumppani huomaa sinusta jotain "vikaa" itsetunnossa.  Ei ole liian myöhäistä korjata itsetuntoa paremmaksi, jos haluaa löytää kumppanin itselle! 

Jos ei pysty korjaamaan omaa itsetuntoa niin et varmaankaan saa ketään. Sama vika miehissä, mikseivät hekin voisi korjata itsetuntoa ja vaikka he tekevät hirveitä mokia esim. myöhästyy treffeltä, valehtelevat päin naamaan, tulevat kännissä pöydän ääreen keskustelemaan joista ei saa oikeasti selvää, pyyttävät seksiä hirveästi vaikka jokainen nainen ei  ole mielissään ja sekä haukkuvat naisia "huoriksi"!
Miesten pitäisi oppia käyttäytyä fiksusti,  asiallisesti, huumoritajuiseksi, ystävällinen, sosiaallinen, rehellisesti, mukavaksi, ymmärtäväisempi ja kaikkea.
Miksi me murehdimme kaikesta?  Murehtiminen on aina liikaa ja miksemme voida lopettaa tällaiset murehtiminen, jos ei löydä itselle ketään kumppania. 
Ehkä pitäisi vähentää murehtiminen ja vaikka ei löydä mutta jatkaa tietysti omaa elämää ja jossain vaiheessa voi löytää jonkun.  Sinkkuelämässä pitää varoa ettei saa sanoa sitä ääneen kaikkien kuullen esimerkkisi:
"Voih sentään, miksen löydä ketään." tai "Ei löydy sellaista kumppania, mitä oikeasti etsin." Ja onhan niitä enemmän mitä sinkut ajattelevat ja murehtivat.
Sex and the city Samantha Jones:
PinterstHyvä pointti:

"En ole tyyppi nainen joka istuu kotona koko päivää odottaen MIESTÄ!!"- Samantha  Jones/Sinkkuelämä. 
Pitäisitkö meidän potkia persuuksiimme ja lähteä ulos ja iskeä silmään miehiin tai naisia? Pitäisitkö pyytää jonkun kanssa treffeille?
Tai mennä harrastuksen pariin ja voihan sitä löytyä ketä vaan sekä voi tutustua muihin, harrastuksessa on paljon porukkaa ja jotka käyvät sekä joista voi kiinnostua ja vaikka tykkää esim. zumbasta, joogasta, kuntosalista, lenkkeilystä, suunnistusta, sählystä, jalkapallosta, jääkiekosta, sulkapallosta ja monia muita.

Ei yleensä kannata jäädä suremaan jos ei löydy itselleen ketään, jos ei harrasta mitään, eikä ole itsetuntoa niin kysymys kuuluu itsellemme: Tahdotko oikeasti itselleen kumppanin vai et?

Älä jää odottamaan loppuelämän:
- käy monissa harrastuksissa tai aloita tänään joku harrastus
- korjaa itsetuntosi
- päivitä profiilikuva
- rekisteröi nettideittisivustolle itsesi
- opiskele ahkerasti
- opettele tekemään ruokaa itsenäisesti
- lopeta pahatavat kokonaan!
- katso itseäsi peiliin
- käy ulkona vaikka  kävely lenkille
- Käy kaupassa usein tai joka päivä
- hymyille 😃

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47