lauantai 2. heinäkuuta 2016

Sinkkuelämää 2016 osa 28

Mitä ette tiedä sinkkuudesta?

Jokainen ei tiedä tai eikä ymmärrä sinkkuudesta mitään vaikka suurin osa on sinkkuja entuudestaan. Sinkkuelämässä ei ole tylsää mutta täytyy elää omaa elämäänsä kun löytää se oikean. Sinkkuus ei ole paha valinta mutta parempi kuin parisuhde! Sinkkuudesta saa enemmän voimaa ja tunteita, mitä väärää olla sinkku?

Sex and the City - Charlotte York, Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Miranda Hobbs:
Kuva: Pinterest/ Sinkkuelämä
1. Voi pitää hauskaa kavereiden kesken
Koska sinkkuna olo vaikuttaa että haluaa kavereiden kesken voi lähteä jonnekin discoon tai bileisiin sekä festareille.  Pitämään hauskaa ja keskustella mielettömiä asioita sekä ratkaista pulmia esim. Vapaa-ajasta jne. Tietysti jää aikaa kavereihin! Voi käydä syömässä ja kahvilla kuin itse haluaa jne.

2. Käy yksin leffassa
Ei kukaan edes kiellä sinua menevänsä yksin suosikki elokuvaa katsomaan. Saa olla rauhassa katsoa elokuvan loppuu ja seuravana päivänä voi kertoa mielipiteen elokuvasta kavereille, jonka kävit katsomassa kyseistä elokuvaa.

3. Shoppailua
Naiset rakastavat shoppailua eli kenkiä, vaatteita ja koruja jne. Voi miehetkin käydä shoppailemassa vaatteita, kenkiä ja kaikkea erityistä.  Ei ole pakko lähteä ostamaan kalliit kenkiä tai vaatteita vaikka ne lojuvat kaapissa ja etkä yleensä käytä edes niitä missään! 
Voi itse käydä kirpputorilla löytämässä aarteitaan sisustukseen liittymää.

4. Pitää hyvinvoinnistaan huolta
Sinkkuna on tärkeää pitää huolta omasta terveydestään ja kuntoistaan. Koska hyvinvointi on sinkulle tärkeää muistaa, ettei tule masennusta tai stressiä. Liikunta ja terveellinen ruokavaliot saa liikakilot loitolla ja itsetuntoa lisää! ;-)
Harrastaa liikuntaa tai käy jossain tunnilla, jokainen sinkku  pitää hyvinvoinnista erityisesti huolta ja oppia uutta lajia.

When she made fun of her own shopping habits::
Kuva: Pinteres/Sinkkuelämä
5. Säästä rahaa!
Yksin asuminen paljon säästyy rahaa vuokra-asuntoon kuin kumppanin kanssa asumiseen. Kun opiskelee ja käy töissä jossain niin muistaa säästää rahaa maksaessaan laskuja ja vuokraan. Ettei tule muistutuksia jos ei maksa eräpäivää mennessä!

6. Saa kuunnella suosikki musiikkia
Onneksi ei tarvitse edes kuunnella kumppanin musiikin valintaa ja päätöksiä. Tai ei edes voi sietää kumppanin musiikin valintaan. Saa kuunnella radioo koko päivän!

7. Ole onnellinen
Ajattele, olet vapaa ja nauti edes elämästäsi sekä jää enemmän aikaa muiden kanssa tai yksin olemiseen.
Muistaa olemalla positiivinen niin sinusta tulee onnellisempi ihminen.

8. Opii rakastamaan itseä!

Jos haluat korostaa rakastelua niin aloitaa rakastaan itseäsi. Haluatko, että tunteesi omaa itseäsi kohtaan kehittyisivät parempaan suuntaan? Jokaisen sinkun pitäisi oppia enintään esim. 
- Antamaan itselleen anteeksi
- Tee joka päivä jotain mitä rakastat
- Käytä luovuuttasi
- Juhli onnistumisia  
- Rakasta itseäsi.

9. Opii olemaan itsenäinen

Sinkku haluaa oppia olemaan itsenäinen ja pitämään hauskaa sekä kokeilemalla uusia asioita. Hakea itselleen uutta vaikka etsiä töitä tai hakea koulutukseen! Itsenäisyys voi näkyä että tekee oikein elämässä sellaisia päätöksiä, mitä haluat.
Yleensä voi tulla sellaisia virheitä tai epäonnistumisia vastaan niin älä luovu toivostaan,

10. Kuunnella omaa sydäntä ja järkeä

Ei tarvitsi aina kuunnella muiden neuvoja mistä saisit kumppanin itselle. Kumminkin pitäisi oppia kuuntelemaan omaa sydäntä ja järkeä ettei tee suuria virheitä elämään. Sinkkujen pitää tehdä asioita oman pään tai sydämen mukaan!

11. Ei stressiä
Stressin määrä suhteessa ollessa on sellaista, mitä monikaan ei jaksa käsitellä.

12. Vapaus
Sinkkuna ei tarvitse ilmoitella kellekään, mihin olet menossa, eikä kukaan kuulustele siitä, missä olit.
Haluatko lähteä ulos, juoda itsesi humalaan ja nauttia kaksi palaa pizzaa? Haluatko löhötä koko päivän sängyssä ja ahmia pikaruokaa elokuvia katsellen? Haluatko mennä konserttiin ihan yksin kuuntelemaan juuri sitä musiikkia, mistä pidät?
Hei, sinkkuna olo antaa vapauden tehdä juuri niitä asioita,mistä itse pitää ilman, että tarvitsisi huolehtia jonkun toisen mielipiteestä.

13. Voi käyttää kaiken aikaa itselleen
Kun olet parisuhteessa, et voi keskittyä täysin itseesi, sillä joku toinen on jatkuvasti läsnä. Sinkkuna on mahdollisuus keskittyä itseesi ja tehdä juuri sellaisia muutoksia elämääsi kuin haluat - omilla ehdoillasi ja omalla tavallasi.

14. Aikataulusi on omasi
Unet, työ, kuntosali, päivällinen- toista päivittäin. Vai haluatko sittenkin lähteä lomalle ensi viikolla? Tee se. Etkö halua mennä kissanristiäisiin- ikinä? Älä mene. Aikataulusi on omasi.

15. Ei velvollisuuksia
Yleinen teema sinkkuuden ympärillä on se, että saa tehdä ihan mitä haluaa, ihan milloin haluaa. Kuka järkevä ihminen kieltäytyisi sellaisesta mahdollisuudesta?

16. Ilman sitoutumista
Haluatko parisuhteen hyödyt sitoutumatta kehenkään? Koska et seurustele kenenkään kanssa vakavasti, maailma on leikkikenttäsi. Mene siis niin monille treffeille kuin haluat pelkäämättä, että loukkaisit jotakuta.
Sitoutumattomana kaikki ovet ovat aina avoinna.

17. Ei riitoja ja nalkutusta
Parisuhdessa tulee aika paljon tai vähemmän riitoja ja nalktuksia mutta se riippuu ihmisen luonteesta tai persoonasta.  
Sinkkuna ei tarvitse riidellä mistään ja nalkutuksia ei ilmeisesti synny.

18. Yksin asuminen
Moni parisuhde johtaa yhdessä asumiseen, jolloin ei ole enää täysin omaa paikkaa, jonne voisi paeta kaikelta ja kaikilta.
Sinkkuna voi ottaa itselleen oman paikan ja omaa aikaa juuri silloin kun haluaa.
Samantha Jones:
Kuva: Piterest/ Sinkkuelämä

19. Nyt äkkiä jotain pientä sutinaa
Jokainen sinkku tahtoo pientä sutinaa tylsyyteen ja tutustua eri ihmisiin. Sinkkuelämässä voi hakea itselleen sutinaa aikaiseksi ja harrastaa seksiä eri ihmisten kanssa (ei ole edes pakko mennä petipuuhiin jonkun kanssa.)
Käydä normaalisti treffeillä ja harrastaa seksiä silloin tällöin kun sopii. Monista lienee mahtavinta, että voi pussailla, flirtata ja yövierailta aivan kenen kanssa ikinä lystää. Vipinää riittää! ;)

20. Älä ajattele, mitä muut ajattelevat sinusta
On vaikea pitää pää kylmänä, jos joku toinen tyrkyttää sinulle mielipiteitään. Kun olet sinkku, sinun ei päätöksiä tehdessäsi tarvitse huolehtia siitä, mitä muut ajattelevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 47

Miksei sinkulla saa olla ystäviä? Kuva: vulture.com Mitä yleensä moni meistä ajattelee miltä tuntuu, ettei ole ystäviä, joiden kanssa...