maanantai 2. toukokuuta 2016

Sinkkuelämää 2016 osa 27

Onko järkevää olla laastarisudessa? Monet naiset tai miehet eroavat kumppanistaan ja hakevat pikavauhdilla uutta kumppania. Onko oikein löytää sellaisen kumppanin joka tällä hetkellä suhdessa 7-8 vuotta yhdessä sekä avoliitossa ja pettää parisuhdessa jonkun takia joka tahtoo auttaa eronnut olevan naisen kanssa?
Laastarisuhdessa pelataan uhkapeliä varattujen kohtaan ja joka on todella vastemielestä touhua!

Jokainen nainen tai mies haluaa pikaista entisestä kumppanista pois mielestä ja löytää korvaava kumppanin itselleen. Mutta pystyykö edes antamaan itselleen aikaa surra kun on eronnut avomiehestä, puolisosta, tyttö- tai poikaystävästä, aviomiestä, aviovaimosta? 
Parisuhteen päätyminen pitäisi surra ja antaa itselleen aikaa miettiä asioita missä meni oikeasti vikaa! Virheisiin voi aina oppia ja saa uuden alun aloittaa kun on valmis vakavaan suhteeseen.
Kun ihminen eroaa kumppanista 2-5 vuoden seurustelun aikana ja hakee tietysti lohtua. Kuten varsinaisesti naiset kärsivät eniten sydänsurusta kuin miehet ylipäätään, aika moni hakevat lohtua kaveri piiristä tai ilman vaikka itsenäisesti.
Eron tuskan taistelua vie aikaa ja monet saavat siitä ylitse kun eivät edes kiinnosta ajatella entisiä kumppaneitaan.

- Minulla ei ole kokemusta laastarisuhteesta, olen jotenkin pääsyt yli entisestä kumppaneita jonka en ole yhteydessä ja enkä edes jaksa keskustella esim. Hei! Mitä kuuluu?, Oletko löytänyt ketään? jne... Tiedän sen hyvin, mitä yleensä voi tapahtua eli rakastua uudelleen. Olen kiinnostunut ja tykkään yhdestä tyyppistä jonka tahtoisin seurustella. On vaikeaa keskustella jonkun luotettavan ihmisen kanssa asiasta kun on loppunut parisuhde kokonaan ja eikä saa sellaista tukea sekä kannustamista. Varsinkin olen välillä puhunut entisestä poikaystävistään.


Onko laastarisuhdessa mitään järkeä?

Laastarisuhteilla on usein taipumusta jäädä lyhyiksi, ovathan ne usein kuin harjoittelua entisestä kumppanista irti pääsemiseksi. ikävöinti laantuu uuden, paikkaavan seuralaisen kanssa. Tai sitten ei, Valtaosa laastarisuhteista loppuu ennen aikojaan, usein siihen, että erosta toipuva päättää päästä oikeasti elämässä eteenpäin ja hyväksyä sinkkuutensa. Toisaalta mönkään mennyt laastarikuvio vie usein myös takaisin eksän luokse, kun deittailumarkkinat ovat toimineet muistutuksena kuopatun suhteen hyvistä puolista.

Laastarisuhteen kohtalo riippuu kahdesta tekijästä:
Miten hyvä edellisessä suhteessa oli olla, ja siitä, miten vahvasti ihminen on eksässään kiinni. Miten voisitkaan omistautua uudelle kumppanille, jos päässäsi elät yhä edellistä rakkaustarinaasi?

Kesti uusi suhde tai ei, se voi silti tehdä tehtävänsä ja auttaa erosta rikkinäistä ihmistä elämässä eteenpäin. Jos ei ole kuitenkaan valmis mihinkään vakavaan suhteeseen. Pistävän hauskanpidon lisäksi saa tilaisuuden miettiä, mitä oikeasti toivoo tulevalta suhteelta.


Miksi varattuihin isketään jos ovat parisuhdessa ja kihloissa? 


Ihmisiä eroaa jostain syystä esim. Pettämiseen, rahapulaan.., ja ottavat laastarisuhteen kiivaasti sekä iskee varattuihin jotka on kiinnostunut henkilöstään. Parisuhdessa oleva henkilö saattaa ratketa helposti vaikka on kihloissa ja luopuu suhteesta toiseen henkilöön toivostaan jonka kanssa voi seurustella laastarisuhteen ihmisen kanssa.  
Erosta luopuminen on taistelua ja unohtaa ikäviä suhteita jonka laastarisuudessa ajatellaan mutta se ei ole oikein iskeä sellaisia ihmisiä jotka ovat parisuhdessa tai kihloissa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 47

Miksei sinkulla saa olla ystäviä? Kuva: vulture.com Mitä yleensä moni meistä ajattelee miltä tuntuu, ettei ole ystäviä, joiden kanssa...