Sinkkuelämää 2016 osa 23

Entinen poikaystävän kanssa ei tullut erityisesti mitään syksyllä vaikka kesällä oli lämmin että sain hormonit hyrräämään täydellä! Treffeillä olemme käyneet syksyllä yhden kertaa ja tajusin oikeasti, miksei hän voisi antaa tummanpunaisen ruusun ensimmäisellä tai tokalla treffeillä tai mennä jonnekin syömään!? Ei ole sellaista tunteita joka saisi hormonit hyrräämään täydellisesti vaikka oli pimeää ja kylmää. Hän on täysin idiootti joka ei edes tiedä mitä treffeihin pitäisi tehdä! Minuutin välillä katsoi omaan puhelimeen koko ajan ja jotain kirjoitteli jne. Koitin ilman mustasukkaisuutta vaikka hän vilkaisi puhelimeensa minuutin ajan mutta arvelen todella hyvin että keskustelee muiden naisten kanssa.  
Olisin toivonut treffeillä että saisin kumppanilta ruusun mutta ei! Treffeillä pitäisi kuulua saada jotain ihanaa vaikka pehmonallen. Osaan sanoa suorat sanat entiselle poikaystävälle vaikka ei edes tiennyt! Keskityn koko ajan opiskeluun että sain kokeista hyviä arvosanoja mutta seurustelu voi tuhota keskittymiseni kokonaan!


Carrie ja Mr. Big syövät ateriaa yhdessä.
Joulu on mennyt todella nopeasti ja eikä edes pysty kuvittelemaan olisi kiva saada tai ”vuokraa” kumppani vaikka kuukaudeksi.  

Minkälainen olisi tuleva kumppani itselleni?


Sellainen kumppani joka on positiivinen, tukeva, mukava, avulias, kunnioittava, ilman rikosrekisteriä, sportinen, vuoden tai kaksi vuotta vanhempi minusta, huumoritajuinen, rehellinen, Horoskooppi voisi olla rapu, kauris tai joku muu merkki, huolehtii omasta terveydestään, ei saisi olla sohvaperuna ja savuton + alkoholiton (joka olisi aikamoinen plussaa!) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosittelen kuolleenmeren kosmetiikkaa

Sinkkuelämää 2019 osa 48

Sinkkuelämää 2019 osa 47