torstai 27. elokuuta 2015

Kuulumisia #11

Mitä minulle kuuluu?

Sain sentään ostettua uudet aurinolasit alennuksena :)
Ajat menee nopeasti ja rakkautta on ilmassa! <3 

Harrastuksia on tullut harrastettua eli pesäpalloa koko kesän ja Marttilan vastaan hävisimme ja kyllä se kaikille harmitti :( mutta se on leikkiä. Sovittiin toisen kerran pelataan Marttilassa ja saa nähdä mitä käy meille!? :P
 Harrastuksissa tulee yleensä mieleen, muista juoda vettä riittävästi!
Aika monelta ja minulla on jostain syystä lihakset tullut kipeäksi jaloista ja etureiden "repeämistä". Tajusin sen heti että lämmittely on ainakin tärkeää tehdä heti ensiksi vaikka et ole pitkään aikaa pesäpalloa pelannut ;) Sovittiin kaikille siitä, aluksi lämmitettään lihakset eli etureidet, lähentäjät ja käsiä jne. Pelin jälkeen voi olla vähän kipeä jostain ja se koittaa kertoa sinulle, olet tehnyt töitä lihaksille. On se mukavaa harrastaa vapaa-ajalla jotain kesällä ja haluan pitää mieli positiivisen puolelle sekä mieli virkistyy! Suosittelen! ;)
Heinäkuun aikana tuntui, ettei ole ehtinyt pitkään aikaan ALE- ostoksilla. Mutta kumminkin kävin lauantaina ostamassa itselleni shortsit ja urheiluvaatteita eli caprit ja juoksu shortsit. Olen huomannut vaatekaapistani puuttuu uusia shortsia… Vaikka olen tehnyt kouluaikoina hameita ja eka mekon mutta käytän niitä liian harvoin tai en yhtään.
Minulla oli treffit ja aivan ihana sää antoi meille <3  

Kohaus viikolla oli kohaushölkkä jonka osallistuin kahden vuoden tauon jälkeen. Hölkkäilin 4,3 km perinteisesti ja hyvä tuloksen sain 32,42 minuuttia! Siellä jaettiin kaikille osallistuneille leipää, Teho Sport proteiinijuomia, haikara- kortin ja Kosken Kaiun 90 v. mitalin. Siellä oli jotain arvontaa, niin jokainen sai jonkun kivan palkinnon.
75 ihmistä lähtivät 13 km Liipolanjärven kierroksen mutta en halunnut ottaa sellaista riskiä! 

Rakkaudella,
Beautiful


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...