tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kuulumisia #9

Mitä minulle kuuluu?

Kuukaudet menee todella nopeasti vaikka luulee että aikaa menee pitkästi ja hitaaksi! :D Opiskelu on vienyt paljon aikaa ja eikä jaksa enää valvoa kun on aamulla salitreeniä kolme kertaa päivässä. Koko ajan on ollut masennusta kun koitaa välttää sellaisia ihmisiä jotka seurustelee ja jotka ovat yhdessä jne.
Hain itse asiassa kesätöitä ja toivon kovasti että pääsen sellaiseen mutta uskon kovasti että pääsen! :)  
Olen saanut erittäin hyviä positiivisia palautteen muilta ihmisiltä edellisen vuodesta kesätöistä, jokainen meistä löytyy tai tarvitsee ahkera, sosiaalinen, hyvä kuuntelija ja ”koittaa” hyvä työtekijä. Työkaverit sekä työantajat ovat sitä mieltä että ne tahtoo minut takaisin mahdollisesti kesätöihin jotka monet ihmiset kehuu ja antaa positiivista palautteen! 

Tein itselleni maaliskuun alussa hyvän voileivän jonka kutsun hampurilaiseksi mutta se on terveellinen itse tekemä ja suunnitelma. Hyvin säästyy rahaa kun ei käy missään Hesburgerissa tai jossain pikaravintolassa. Kesä on itse asiassa tulossa ja olen todella innostunut kylvämään alkuja kavihuoneseen niin saa kesällä syödä salaattia, porkkanaa, kurkkua, tomaattia, sipulia, perunaa jne. Onneksi on kasvihuone jonka voisin kasvattaa vihanneksia ja yrttejä. Suosittelen sellaisille ihmisille ja sekä teille sellaista lähiruoka ja luomu tuotteita,  itse kasvamat vihannekset ja juurekset ovat hyviä ilman keinotekoisia aineita jonka ei tarvitse pelätä. Jos et sattunut tietämään, blogini on täytänyt vuosia maaliskuussa 4 vuotta! :)
Olen todella innokas kylvämään vihanneksia, kukkia kesäksi ja siitä saa hyvän sadon aikanaan kun hoitaa ja kastelee monta litraa päivässä.
Sinin Täysjyväleipä hampurilainen.Tein oikein hyvää voileivän hampurilainen jonka paahdettu täyshyvälepää siihen pistin väliin vähän margariinia, jäävuorisalaatti, luomu tomaatti muutama siivu, sinappia, valkosipuli-kastike ja yksi suivu juustoa.


WWF järjestämä kerran vuodessa Earth Hour -tapahtumaa jonka olen innokkaana aina mukana ja sekä entinen Ilmasto kummina. Kynttiläillallinen on loistava idea pitää ystävän tai perheen kanssa tai yksinää syödä kotimaista kasviksia sekä vähän lihaa.
WWF Earth Hour Kynttiläillallinen 28.3.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...