sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Sinkkuelämä 2014-2015 osa 15

Joulukuu on onneton kuukausi minulle

Olen onneton sinkku nuori neiti, joka kaipaa läheisyyttä ja rakkautta. Olen kärsinyt siitä ettei koskaan saanut suhdessa läheisyyttä ja rakkautta.  Voiko onneton sinkkuna tulla siitä joka ei kiinnosta kenestäkään tai särkee ihailijan sydämen? Voin kuulostaa häijyltä että kiellän treffeistä kokonaan vaikka olen rikki mutta en yhtään ehdi tapailla ketään opiskelun merkeissä.  Tahdon itselleni aikaa rakentaa omaa elämää ja eikä tee mitään suurta riskiä aloittaa suhteita. En ole varma kuin pitkälle rakennan omaa elämääni sinkkuna ja piikana mutta neitsyinä pysyn.Onneton olo jouluna että joka kerta oikeasti vituttaa kaupassa ”kotikalja 2,2%”, kiitos että pilataan minun jouluni täydellisesti mutta miksei löydy ”kotikalja 0,0%”, joskus aikaa oli kaupassa mutta ei enään! Sinkkuna olisi kiva saada joiltain piristystä vaikka ei ole itsellä kumppania mutta tärkein saada ystäviltä jotain piristystä, joulukortit menivät ja tulivat mutta niistäkin voi ilahtua kun katselee niitä ;)  voiko suhdessa oleva nauttia joulusta jos ei ole kumppania vieressä ainoastaan joulupöydän äärellä perheiden kesken?  Se ei ole helppoa vaikka ei ole kumppani vieressä viettämässä joulua perheen kesken mutta olen siitä siitäkin kärsinyt suhdessa ja enkä ole saanut joululahjaa poikaystäviltään.


Uudenvuodenlupaus tulevalle vuodelle 2015

En oikein usko että toteutuu ja eikä toivo mitään vaikka entinen poikaystävä koko ajan on kimpussa. Keskityn koulutehtäviin ja kokeisiin, sinkkuelämään ja rakennan omaa elämään kun on mahdollista.  En oikein usko parempaa vuoteen vaikka toivoo itselle jotain hyvää ja onnellisuutta. Suhteista on vaikeaa unelmoida varsinkin et löydä sopivaa kumppania mistään, kun kaikki miehet juo ja polttaa.   
Kumminkin jatkan elämääni sinkkuna vaikka ei kukaan kiinnosta minusta niin minäkään en ole kiinnostunut kenestäkään varsinkin minusta tuntuu että olen näkymätön ja ruma tai outo. Huono omatuntunto yleensä iskee kun miettii yksinään omaa ulkonäön vuoksi ja moni tykkää ulkonäöltään kaunis joka käyttää meikkiä jne. Jos löytyy naisilta itsvarmuuta sisällämme mutta miksi miehet pelkää meitä? Uudenvuodenlupauksissa on taikuutta jonka voisi jonkun toiveen toteuttaa oikeastaan omissa salaisuudessa ja kirjoittaa vaikka muistilappuun tai päiväkirjaan. Lupauksissa ei ole mitään vikaa mutta täytyy vaan luottaa  omaan vaistoon ja ei kanatta paljastaa ääneen!

Sen voisin sanoa teille kaikille vinkkinä että, jos sinä menetät neitsyyden suhdessa poikaystävän kanssa ja harrastatte seksiä, niin pysykää edes yhdessä ja perustakaa perhe ja menkää kihloihin tai naimisiin! Muistakaa elää vanhuuteen asti jos vaan sielu sietää. Jos on lapsia tullut elämässä niin pitäkää niistä huolen ja rakastakaa heitä. Muistakaa rakastakaa ja tukekaa toisianne.
Suhdessa voi tulla riitoja mutta muistaa vaan antaa toisillenne aikaa miettiä anteeksi antoa niin elämä hymyilee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 47

Miksei sinkulla saa olla ystäviä? Kuva: vulture.com Mitä yleensä moni meistä ajattelee miltä tuntuu, ettei ole ystäviä, joiden kanssa...