maanantai 19. tammikuuta 2015

Kuulumisia #7

Joulukuussa tuli sellainen ajatus jos ensimmäinen viikolla aloitan kahvilakon kokonaan. Se voi olla vaikeaa ja tukalaa ilman kahvia mutta olen ennenkin pärjännyt ilman kahvia. Olen huomannut kovasti sitä kun olen juonut monta kertaa kuppia päivässä kahvia mutta se on liikaa!


Kahvissa ei ole yleensä pahaa tai vikaa mutta siitä tulee paha olo elimistölle jos juo kahvia liikaa. Tee juominen auttaa hyvinvointiin ja oloa mutta sehän puhdistaa kuorma-aineita kehosta. On sellainen ajatus jonka voisin vähentää teen juontia ja siirtyä appelsiini täysmehuun tai pelkästään appelsiinia joista saa C-vitamiinia jonka tarvitsen aina. 

Tein uudenvuodenlupauksen jonka kirjoitin paperille kaikki jonka voisin toivoa tulevalle vuodelle. En haluaisi paljastaa sitä teille kaikki jonka olen kirjoitanut ylös paperille :D


Ene Zilla naisten toppi ja Röhmist Print Trikoo
Mingdeng Korkosaapas
Korvakorut hommasin itseni mutta reiät pistetty.


13.1.2015 Kävimme tädin kanssa Salossa alennusmyydissä ostoksilla Plazassa. 
Kenkä Plazzassa kävin ostamassa aivan ihana Mingdeng Korkosaapas mustana, Kierrettiin kaikki vaatekaupat läpi ja katsoimme kevät takkeja tädin kanssa. Intersportissa kävin ostamassa Ene Zilla naisten toppi ja Röhmist Print Trikoon, ennen sitä hankkisin syntymäpäivälahjaksi korvakorut mutta ei ollut koskaan ollut korvakorua ja eikä pistetty reikiä korviini. 
Tädin kanssa kävimme Luontaistuote kaupassa jonka ostin sieltä kookosjauhoa ja Munkin mehiläisvoide puikon "huulille, finneihin ja rohtumiin." (mutta ei ole kuvassa.)
Plazzasta poistuimme, niin menimme autollani Hallikoon suuntaan Jyskiin, katsomaan ja ostin sieltä jotain kylpypyyhkeen ja astiapyyhkeitä.(Ei ole kuvassa.) 
Prisman Buffassa kävimme syömässä jonka täti tarjosi minulle "syntymäpäivä ruuan".
Oli mahtava päivä! :)

16.1.2015 Täytin vuosia ja sain onnitteluita, isältäni sain shekin ja ruusuja. Mutta ei ollut vieraita kutsuttua vaikka en ole tehnyt kakkua tai piirakkaa kahvin kanssa olisi kiva tarjota vieraille.
Loppuviikkona:
Rupean lukemaan englanninkielen kokeisiin mutta täytyy vaan ainakin harjoitella koko ajan mutta keskittyä pelkästään A4-kokoiseen paperiin ja kääntää suomeksi englanniksi 40 kpl sanoja ja lauseita jne.
Saisin kaikki kokeiden uusimisesta eroon ja aloitan uutta aineita  mutta sitä ei tiedä vielä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...