torstai 1. elokuuta 2013

Sinkkuelämää 2013 osa 2

Voi että! Sain sentään poikaystäväni takaisin ja sai minut kukkaset kukkimaan.  Seurusteltiin  ja mietittiin  yhdessä siinä facebook yksityisviestillä että kuin kauan siitä olemme seurusteltu mutta tuli oikein sellainen olo ettei muista mutta tarkistin koko asian sähköpostista niin olemme seurusteltu 2010 lähtöisin joka alkoi virallinen suhde :3 onneksi sain hänet osallistumaan facebookiin, jee!
 Tietysti hän rakastaa minua ja minä häneen, toivoisin hänen kanssa kihloihin ja olen pistänyt sähköpostilla viestejä monta kertaa niin hän saisi lukea ja vastaa niihin joku päivänä kun töistä tulee kotiin.  Olen kysynyt häneltä voisimmeko nähdä kun hänellä olisi lomaa töistä jne ja toivottavasti  saame nähdä  joku päivänä.  :)
Alle 2010 eli 2009 vuodella tavattiin deittisivutolla eli Suomi24.fi sivulla niin siitä se lähti tutustuminen toisiamme. Välillä puhutaan toisillemme tuhmiakin Messengerissä ja keskustelemme todella ihanaa mutta saan hänet sekoilemaan jostain asiasta. 
Sunnuntaina juteltiin fb "yksityisviestillä" iltapäivän aikoina kaikkea ja hänen kaverinsa voi toki hakea minut häneen luokse joku päivänä. :)
 

1 kommentti:

Sinkkuelämää 2019 osa 46

💘Sielunkumppani 💘 Mistä sielunkumppanuudesta on tarkalleen ottaen kyse, ja onko meidän kaikkien kohtalona tavata oma sielunkumppan...