sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kosto (Revenge)

Jos joku seuraa Kosto yhdysvaltalainen ABC:n draamasarjaa, joka tulee sunnuntaina klo 21.00-22.00


Juoni :


Emily Thorne (Emily VanCamp) saapuu Hamptonsiin kesäksi ja vuokraa talon Graysonin perheen naapurista. Pian kuitenkin paljastuu, että Emily on ollut Hamptonsissa aikaisemminkin, pienenä tyttönä. Todellisuudessa Emily on Amanda Clarke, jonka isä lavastettiin rikolliseksi ja tuomittiin syyttömänä eliniäksi vankilaan. Amanda ei enää koskaan tavannut isäänsä. Nyt hän onkin palannut Hamptonsiin aikomuksenaan kostaa niille, jotka tekivät vääryyttä hänelle ja hänen isälleen. Listan kärjessä on Victoria Grayson (Madeleine Stowe), Graysonin perheen matriarkka sekä nainen jota Amandan isä rakasti, ja joka lopulta petti tämän.
Emilyn alkaessa toteuttaa suunnitelmaansa, hän soluttautuu yläluokan seurapiireihin tuhotakseen ne, jotka aikanaan pettivät hänen isänsä. Mutta mitä pidemmälle suunnitelma etenee, sitä enemmän Emilyn tunteet tulevat tielle ja hän alkaa kyseenalaistaa motiveejaan ja tekojaan.

Linkki:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...