perjantai 24. helmikuuta 2012

Itsetyydytys

Itsetyydytys eli itserakastelu on normaali tapa toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan. Aiemmin itsetyydytyksen luultiin olevan pahasta,väärin ja syntiä.Nykyisin sitä pidetään vain hyvänä asiana,sillä sen avulla voi tutustua omaan itseensä sekä oman kehonsa reaktioihin. Itsetyydytykseen liittyy usein kiihottavia mielikuvia tai aatuksia,eli kyse ei suinkaan ole pelkästään fyysisestä tapahtumasta
Itsetyydytys on monta lenpinimeä jonka voi kutsua eli masturbaation, masturbointi, soolo runkkaaminen ja sormitaminen.

Moni ihminen harrastaa itsetyydytystä yksinään joka ei ole vaarallista mutta se on vaan mielihyvää. Mutta minäpä kerron teille itsetyydytyksestä ja lisätietoa aiheista. Jos joku teistä ei tiedä itsetyydytyksestä.


Voiko itse kokeilla itsetyydytystä?

Itsetyydytystä voi kokeilla itse,oman tutustuminen seksuaalisen kehoon täytyy tutustua mutta jos ei ole kokeilu niin saa itse päättää. Oman kehoon tutustuminen,sen hyväksyminen,fantasioiminen ja oman kehoon koskettelu myös orgasmin ja nautintoon saakka ovat aikuisen ihmisen tyydyttävän elämän ja terveen elämän olennaisia asioita.
Nuorikin aloittaa itsetyydytyksen ehkä 10-vuotiaana,se ei ole paha asia olenkaan jos haluaa oppia kehon ja kosketuksen välityksessä, se hyvä asia mutta siinä ei ole mitään hävettävää ,jos harrastaa itsetyydytystä.
Voi saada hyväm seksielämän parisuhdessa tai sinkkuina voi toteuttaa seksuaalisuuttaan itsetyydytyksen keinon.

Masturbaatiossa,siis itsetyydytyksessä kiihotetaan omia sukupuolielimiä mielihyvään ja seksuaalisen tyydytyksen saavuttamiseksi mekaanisen omin käsin, apuvälineillä,lantion ja reisien lihaksia supistamalla tai mielikuvien avulla.

Seksiväineillä vai ilman?

Itserakkaudessa saa itse päättää että haluatko välineillä vai ilman, jos haluaa jännitystä lisää niin voi kokeilla välineilläkin. Välineitä myydään apteekissa, jossain ruokakaupassa ja Internetistä.
Ilman välineitä voi olla omat kädet, sormet, fantasiat, ajatukset, koskettaminen, suihku ja mielikuvat.

Käy katsomassa mutta ostamisen ikäraja on K-18!

Kaalimato.com (Suosittu)
Pupujussi.com
Sincityfi
Yliopistonverkkoapteekki.fi
Seksiseuraa.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

60 ideaa mitä pitäisi tehdä, kun täyttää täydet 30 vuotta?

Kuva: Pixabay Valitse itsellesi 30 asiaa, jonka varmasti haluat toteuttaa ja tehdä, kun täytät täydet 30 vuotta. Ja on sellaista ai...