tiistai 27. joulukuuta 2011

Seurustelu on niin vaikeaa??

Oletko miettinyt että olet saanut kivan pojan tai tytön jonka voisit seurustella sen kanssa. Mutta tuntuu oikeasti miten voisit aloittaa seurustelun, se on todella vaikeaa aloittaa??

Netistä on turhaan hakea neuvoja, silti ei löydä vastausta mistään ja pakko keksiä ihan itse oman selitykset ja miten voisit jutella ihanan pojan tai tytön kanssa. 

Aika monella on joku tyttö- tai poikaystävä kainalossa jotka ei käy treffeille silti ei kanatta katsoa heidän mallia mutta seurustelua kuuluu nykyään treffit, jos ei halua juoruilua tai julkisuuta niin pitäkää hiljaisuudessa ja salassa.
Ulkonäöstä on todella vaikeaa haaveilla mutta jotkut haluaa sellaisen kumppanin joka näyttää  Johnny Depp, Justin Bieber, Rihanna, Britney Spears, Kim Kardashian, Paris Hiltonilta jne…   Se on todella liikkaa mutta ulkonäköistä ei kanatta sanoa Yäk! Mutta luonne kertoo sisäisen ihmisen, joka on paras vaihtoehto.

Kokeille:

-          Jos sinulta tuntuu oikeasti että seurustelu on niin vaikeaa tai et uskalla pyytää jne, niin kirjoita kivan kirjeen kumppanille vaikka salanimellä, niin kumppani saa miettiä kuka on kirjoittanut?

-          Tee oma treffi- pyyntö vaikka suomi24:ssa ja suomideitti:ssä.(Jos sinulla on käyttäjätunnus, jos ei ole niin rekisteröi ilmaiseksi ja tee oma käyttäjätunnus ja salasanan)

1 kommentti:

  1. oon niin samaa mieltä ku kirjotit että ulkonäöllä ei ole väliä. toisaalta kyllähän sillä vähän on, sillä poika/tyttöystävää ei saa hävetä. mutta ulkonäköä voi muuttaa, luonnetta ei. toisaalta oon eri mieltä tosta suomi24 ja suomideitistä, koska se kuulostaa epätoivoiselta etsimiseltä ja mielestäni ennen treffeille menoa pitää jo jotenkin tuntea ihminen ei voi mennä vain tuntemattoman kanssa ulos tosta noin vain. :o mutta todella mielenkiintoisia tekstejä sinulla ! :-) käyppä kattomassa mun blogi !
    http://acutesecret.blogspot.com/

    VastaaPoista

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...