torstai 7. heinäkuuta 2011

Pimennysverho estää valoa sisään

Tänä vuonna on tullut pimennysverhoja erilaisia ratkaisua eli rullaverhoja, rullaverhoja, laskosverhoja ja kaihtimia jne...
Kun lämmin ilmoja on liikkeellä ja muilla ihmisillä on herkkiä auringon säteilylle,  jos joku on huomannut että sisätilat ovat aivan lämmin kun aurinko paistaa voimakaasti. Kannattaako hankia pimennysverhot kotiin vai ei?
- Olen itse tehnyt pimennysverhoja joka on yli 2 m ja lattialle asti joka on tyylikäs.
Otin kuvan olohuoneen isosta ikkunasta, jossa on pimennysverho joka on yli lattiaan asti.
Löysin hienon kankaan eurokangkaasta terälehtiä muotoisia kuvioita ja vuoriksi puuvillaa 100%.
Kiva oli hinta joka maksoi muistaakseni 85 tai 86 euroa ja meinasin putoa polvilleen kun kuulin hinnan.
 
 
Muuta tietoa:
Verhot suojaavat kuumalta ja tuovat valoa kotiin
Verhot valitaan huoneen tarpeiden ja käytännöllisyyden mukaan eri kodin tiloihin. Verhojen valintaa ja sijoittelua ohjaavat huoneiston sisustus, rakennuksen arkkitehtuuri sekä se, mitä verhojen halutaan viestivän kodin asukkaista. Verhoilla voi vaikuttaa myös mielikuviin tilan mittasuhteista.
Makuuhuoneeseen esimerkiksi tarvitaan yleensä pimentäviä ja näkösuojaa antavia verhoja. Vastaavasti verhoilla voidaan myös korostaa näköalaa.
Ikkunoiden ilmansuunta on myös hyvä ottaa huomioon verhomateriaalia hankittaessa, sillä voimakas auringonsäteily voi kuluttaa kangasta. Nykyään suurin osa kankaista polyestereitä myöten on kuitenkin käsitelty kestämään kovempaakin kulutusta. Vuorikankaan avulla voidaan pidentää verhojen käyttöikää.
Verhot toimivat niin visuaalisena sisustuselementtinä kuin valo- ja äänieristeenäkin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...